Showing 27 Result(s)
RANDOM

Kain Pasang Murah di Instagram Kain_adc

Assalamualaikum Hai Korang ✌☺☺☺sikit…Barulah saya sayang awak..ehh..ehh..Barulah ceria..Walau macam mana sekalipun masalah yang melanda kita,senyum itu mesti walaupun pahit..Kerana senyum tu memberikan penawar kepada masalah yang kita hadapi..Apa pun masalah yang kita hadapi,hidup kena chill..hahahaha.. Hah! Meh rapat-rapat sikit ni sebab akak nak bagitahu tentang perkembangan diri akak ni…Apa yang kembang pun akak tak tau..Tapi ada ke nak tau perkembangan diri akak yang kekadang muncul kekadang tenggelam ni..Malas sangat,tu yang tenggelam tu …

BLOG

Cenderahati dari Contest MHAM

Assalamualaikum Hai korang..Bagi smiley sikit☺☺..Hah barulah ceria kan..petang-petang macam ni wajib up entry..Sekarang ni payah nak up entry selalu..kena ada masa-masa tertentu..Biasalah ada orang busy body pulak kan tau kita bukak blog kat office…so kita bukaklah kat rumah…schedule siap-siap untuk korang..eh..ada ke korang yang nak baca..bhahaha… Tak kisahlah oii…Taknak baca pun takpe..sekali pandang pun takpe…Terima kasih daun keladi,ada hari datang lagi..bhahahaa.. Oklah..Hari ni cuma nak update pasal Hadiah cenderahati yang …

ONLINE SHOPPING

Baju Murah di QQBABYSHOP

Assalamualaikum Hai Korang ??..eh..ada smiley lagi…Itu nak menunjukkan yang owner blog ni sihat alhamdulillah.Walaupun selsema masih kurang baik,tapi masih boleh bekerja dan buat aktiviti macam biasa. Saja nak menunjuk  tunjuk…Hasil rembatan di Online baby shopping…ala….Dah keje blogger memang macam tu…Bukan saja-saja menunjuk sebab banyak duit..Atau asyik beli barang je..Alah..malaslah nak intro ayat sangat…yang kerjaya dia sebagai blogger je faham.. Hari tu,1st time beli kat shopee..Dari butik online yang sama,tapi disebabkan …

PARENTING

Merangsang Naura Untuk Berus Gigi

Assalamualaikum Hai korang ??..Ececeh..sejak dah ada emoticon dalam blogpost ni,rasa setiap ayat nak letak…mengada sangat kan..Oklah tu kan..Boleh buat orang yang membaca terhibur..Berwarna-warni..kita kan 1 Malaysia…Ok….Takde kena mengena. Seriously,(merujuk kepada tajuk entry) Nak mulakan menggosok gigi anak tu memang payah.Nak bergelut hari-hari dengan dia..Nak kena soft spoken,manja-manja dengan dia barulah dapat gosok gigi tau. Sekarang ni Naura dah pun berusia 18 bulan..ada beberapa bulan lagi dia dah nak menginjak ke …

BEAUTY PRODUK REVIEW

3 Serum Untuk kulit yang Putih Menawan dari SwissVita

Assalamualaikum Hai korang??lambai tangan sikit…tengah buat ape tu.Ada je ni hah tengah buat entry pasal 3 Serum untuk Kulit yang putih lagi menawan..ececeh.. Nih..saja nak kabo kat korang tentang satu produk dari Swiss Vita Laborotaries Switzerland Aku nak perkenalkan 3 produk mereka dan sila baca sehingga habis ye. ? Mandelic Acid Perfect Ratio Complex Serum Swissvita Mandelic Acid Perfect Ratio Complex ini berfungsi untuk membuang sel kulit mati dan menutup …

BEAUTY PRODUK REVIEW

Review | Marine Essence Bamboo Salt Shampoo

Assalamualaikum Bagi wanita,Rambut adalah mahkota mereka..Rambut kalau tak dijaga dengan baik,mungkin akan mengakibatkan masalah seperti rambut gugur,berkelumumur,berminyak dan bermacam lagi.Bila dah ada masalah sebegini,mulalah stress. Kadang² kita pun tak tau punca rambut gugur,berkelumumur dan sebagainya walhal,kita dah menjaga rambut tu sebaik mungkin..Perlu kita semak pemakanan kita,kerana ianya mungkin pengaruh dari pemakanan seharian kita. Yess…aku pun mempunyai masalah rambut gugur.Rambut gugur ni tak boleh jugak dibuat main,ianya akan menjadi serius kalau …

BLOG

Baru Tau Sumber Payment yang tanpa di ketahui

Assalamualaikum Hai korang..Puan blog dah naik bercuti..Walaupun tak de pun orang kisah aku ada ke tak de,tetap nak update jugak. Lama betul kan puan blog bercuti..Sampai blog pun nak bercuti jugak..As usual,mak anak dua ni,bila dah bersama dengan anak,memang tak boleh sangat nak kais-kais phone..Memang tak kemana ler perginya..Dapat update kat social media pun dah bagus dah. Oklah…habis cerita pasal bercuti..Kita update kat entry lain pulak ye.Kali ni aku nak …