Showing 43 Result(s)
INFO

Jadual waktu Imsak dan berbuka puasa 2016

Assalamualaikum Alhamdulillah..Ramadhan semakin hampir..Insya allah kita akan menyambut bulan ramadhan yang mulia pada tahun 2016 pada hari Isnin ni iaitu 6 Jun 2016 bersamaan dengan 1437H. kredit:google Moga Ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua..Kepada yang tercari-cari Jadual waktu Imsak dan berbuka puasa untuk 2016 ni,boleh la lihat link di bawah mengikut kawasan dan negeri ye. Pahang Terengganu Perlis Selangor  Negeri Sembilan Johor Kelantan Perak Kedah Pulau Pinang  Melaka  …

PARENTING PARENTING TIPS TIPS

Mudahnya Bila Ada Baby Carrier

Assalamualaikum Bila bawa dia bersiar-siar atau ke shopping complex memanglah rasa penat.Bukannya apa,sejak dia semakin membesar dan dari bulan ke bulan,berat dah bertambah.Maka haruslah umi dan babahnya sakit tangan nak dukung dia. Kalau duduk dalam stroller memang sekejap je dia duduk dalam tu.Dia lebih selesa bila didukung.Lagi satu stroller tu terlalu besar,jadi bila di shopping complex tu,macam kurang selesa nak bawa di tempat ruangan yang sempit.So,terpaksalah umi dan babah bergilir-gilir …

FAMILY HOTEL

Family Day Di Tanjung Sepang Beach Resort

Assalamualaikum Lambat beno ler aku nak cerita pasal Family Day ni kan.Sebenarnya planning nak buat family day dengan rakan-rakan office ni dah lama.Disebabkan perlu peruntukkan yang besar jugak,collect duit  tiap-tiap bulan untuk penginapan dan makanan. Dari bulan 3 lagi dah kami planning untuk ke sana.Tak semua lah officemate yang ikut.Ada dalam 35 orang je yang ikut sebab ramai yang cancel last minute. So masa 28hb Mei tu selepas balik kerja …