Showing 62 Result(s)
kisahsidairy.com pregnancy

Jadual pack bulan ni

Assalamualaikum Kalau semalam aku berada di klinik kesihatan,hari ni di hospital besar sultanah aminah pula untuk jumpa pakar. Jadual terlalu pack untuk bulan ni.start hujung minggu depan hinggalah akhir bulan ni,tempat beriadah adalah di klinik dan hospital. Kalau ikutkan memang letih jugak bila dah tiap tiap minggu kena ke klinik.Tapi disebabkan ada masalah dengan diri aku sendiri,juga untuk keselamatan baby dan aku,ku gagahi jugak hati ni untuk kuatkan semangat.Yelah hari …

kisahsidairy.com

Kesempatan Menulis

Assalamualaikum Lama kot bercuti dari blog.Banyak benda yang berlaku lately ni,sampaikan terpaksa bercuti dari berblog. Mungkin yang mengikui perkembangan aku di fb,pasti tau apa yang berlaku. Bila ada masa terluang sekejap ni,sementara menunggu giliran untuk dipanggil,bolehlah update sekejap. Menunggu giliran di klinik,memang sesuatu yang tak disukai.betul tak..hehe.Tapi terpaksa juga redah walaupun terpaksa.Monthly check up pregnancy yang dah menjadi rutin bulan. Nanti bila ada masa aku update lagi..