Showing 62 Result(s)
MOTIVASI

Kemaafan – Motivasi Pagi untuk Diri Sendiri

Assalamualaikum Hai Korang…Dah selasa ek..Dalam otak nie asyik ingat hari isnin je..Al-maklum la..bercuti lama… Sebenarnya banyak nak cerita,Tapi tetiba idea tu hilang entah ke mana..Teringat kat bag laptop yang tertinggal kat kampung… Nak bermotivasi pagi nie supaya kita sentiasa memaafkan orang lain,samada kecil atau besar kesalahan orang tu..Kekadang memang sukar untuk kita nak maafkan orang yang telah menyakitkan hati sampai kita rasa benci dan taknak tengok muka dia lagi..Pernah tak …

kisahsidairy.com lifestyle blogger motherhood nur awfiyah PARENTING

Bercuti Hari Ini

Assalamualaikum Wah..nampaknya ramai yang bercuti hari ni kan..Yang kerja di johor ada sesetengahnya hari ni dahpun bekerja..Aku masih lagi di kampung, sedangkan en.husband dah pun pulang dulu ke johor..hari ni dia dah mula bekerja..aku pulak, nak menghabiskan saki baki cuti di kampung ni.. Petang ni dah balik ke johor semula..apa aktiviti korang yang tak kerja hari ni…as usual, lepak lepak je sementara tunggu mak balik dari kantin..ikutkan hati, nak je …