Showing 54 Result(s)
RANDOM

Dah jadi macam ni

Assalamualaikum. Abaikan tajuk entry aku yang asal boleh..hadooii..bila kat kampung, tanpa wifi dan quota internet macam ni, melumpuhkan segala aktiviti untuk bisness dan jugak blogwalking. ? Ini gara gara aku dah menggunakan lebih 80% quota internet..sakit pula hati kita ni.. Terpaksalah tunggu loading gambar terlalu lama…terpaksalah layan kata kata dari gambar.. Sadis sungguh kan..emmmm..tulah lainkali jangan la layan youtube lama sangatbkan.. Actually aku cuma ambil pelan internet rm28 sebulan sahaja..tal …

kisahsidairy.com merdeka

Selamat menyambut kemerdekaan.

Assalamualaikum Lambat bersiaran hari ni.Masih kepenatan kenduri semalam.Actually, semalam ada buat kenduri doa selamat, kenduri arwah dan penutup hari rayadi kampung.Dan sebab tulah semalam aku tak keje…Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, walaupun petang semalam hujan Seperti biasa, selepas kajlis mestilah kena kemas semuanya kan..penat bukan kepalang…memang best buat kenduri ni, tapi lepas kenduri tulah yang penat.emmmm..tapi xpe..berbaloi bila tengok makanan semua habis.. Sudah pasti ramai yang buat aktiviti luar hari …

kisahsidairy.com officemate RANDOM RANDOM sekeliling

Entry Merapu Hari Jumaat

Assalamualaikum Abaikan tajuk yang langsung takde SEO..hewhew…Tengah perah idea apa nak yang di bebelkan pepagi buta nie kan…Mata yang mengantuk,kerana kurangnya tidur…Rasa nak cari bantal je dah nie..Malam tadi Ke Senai,amik adik kat sana…Ada ke Blogger yang duduk dekat Kampung Sepakat Jaya Senai…Angkat kening sikit…Malam semalam,kul 8 lebih lepas dah habis cerita Rindu Awk 200% terus siap-siap keluar rumah…Nasib baik lalu highway,so takdelah menghadap Jammed kan..Balik rumah pun dah lambat …

kisahsidairy.com motherhood PARENTING

Nur Awfiyah Ke Fasa Seterusnya

Assalamualaikum Alhamdulillah…Baru je kot cerita pasal Nur awfiyah nie…Cerita Pasal apa?? Cer korang Buka Link ni.Aku ada cerita pasal  apa kesinambungan dari Entry ni..Ker korang malas nak baca… Occay lah..aku baik hati nak terangkan kat korang pasal tu..Sebenarnya di Entry ini ada sedikit kegusaran bila Nur awfiyah dah 4 bulan still tak boleh menyiarap lagi..hati seorang ibu kan..Suka tengok perkembangan anak-anak yang membesar depan mata.. Rasanya entry ni hari selasa …

PARENTING

Lima Langkah Penting Membersihkan Botol Susu

Assalamualaikum Morning ols…Tetiba pulak nak share pengetahuan dari pembacaan aku tadi..Sebetulnya aku nak cari cara yang betul untuk membersihkan botol susu ni..Agak-agak penting tak untuk bersihkan botol susu anak kita.. Jawapan aku,Of Courselah..Sebab dari botol susu tulah segala bakteria akan melekat kalau tak jaga dengan betul..Risiko untuk mendapatkan penyakit seperti batuk dan jangkitan kuman pada tubuh badan baby tu cepat lah..betul tak..Sebab tu aku nak cari cara bagaimana untuk membersihkan …

kisahsidairy.com lifestyle blogger motherhood nur awfiyah PARENTING

Nur Awfiyah Dan Pandai Layan Cerita

Assalamualaikum Petang-petang nie sebelum waktu punch card,saja nak up cerita pasal gugirl bambam tu..Amboi..amboi..sekarang nie bila mengaruk je,mulalah kaki dia mengais dengan lajunya..Nanti aku upload video dia.. Boleh pulak video tetiba corrupt bila masuk ke PC nie..Entah pape je kan..occaylah,back to our subject for this entry,CIk fiyah nie dah rajin nak tengok tv..Tengok benda-benda yang bergerak-gerak..Dah boleh beli Doll,tapi tak nak beli sebab takut nanti dia kena batuk-batuk pulak..Bila dapat …

ONLINE SHOPPING

Tudung De Salma Exclusive- Nada(M)

Assalamualaikum Selain nak berblog nak selitkan sikit apa yang terbaru Tudung De Salma Exlusive nie.Itulah tujuannya networking kan.. Bagi Mereka yang meminati Tudung-Tudung Dari De Salam Exclusive boleh mendapatkan nya di sini Pada korang yang ingin memiliki Tudung De Salma Exclusive nie boleh la follow Facebook aku di sini dan jugak Instagram http://instagram.com/beauty_stylista  Yang Berminat Untuk Order Tudung nie secara Borong juga dialu-alukan ..Just Whatssap aku disini :0187719787 untuk mendapatkan info dan Harga Tudung …