lagu raya

10 lagu raya lama paling hot sepanjang zaman

10 lagu raya lama paling hot sepanjang zaman

10 lagu raya lama paling hot sepanjang zaman | Lagu raya yang ramai orang suka.Walaupun lama tetap nak dengar sebab baru ada feel nak beraya 

Setiap orang mesti ada favourite Raya Songs yang ada dalam simpanan  komputer peribadi dan office.Tak lupa juga simpanan lagu raya yang hits di dalam phone kan.

Sajalah umi nak tahu, apa favourite lagu raya korang sepanjang zaman.Adakah korang suka dengan lagu-lagu raya baru atau lagu-lagu raya yang lama.Mana satu pilihan korang.

Kalau cerita pasal lagu raya ni, umi ada lagu-lagu yang umi ada simpan di dalam pc dan handphone.Yang mana lagu-lagu tu selalu umi putarkan setiap kali nak raya.

Lagu raya tu kalau dimainkan dalam seminggu nak raya, memang feel weh.Semangat nak raya tulah rasa berkobar-kobar walaupun tak excited zaman kecik-kecik dulu.Yelah, zaman sekarang ni dah tak fikir pasal diri sendiri sangat.Banyak fikir tentang anak-anak dulu.Bila persiapan raya untuk mereka dah settle, barulah fikir untuk keperluan sendiri.

 

Kalau ada pun, umi beli yang sales, yang boleh dipakai selepas hari raya.Baju raya umi tak mahal mana pun, Sepasang Bawah RM100. Dua helai tak Sampai RM150.. hahaha.. Kita beli ikut poket masing² kan.

Dah… habis cerita pasal persiapan dan 10 lagu raya lama paling hot yang paling umi suka ada di bawah ni

10 LAGU RAYA LAMA  PALING HOT SEPANJANG ZAMAN

 

 

Selamat hari raya-Saloma

Dendang Perantau – Allahyarham Tan Sri P.Ramlee

Pulanglah – Aisyah

Suasana Di Hari Raya

Ku Pohon Restu Ayah Bonda

Sepasang kurung Biru – Khairil Johari Johar

Pulang di Hari Raya – Noor Kumalasari

Menjelang Hari Raya -Dato DJ Dave

Cahaya Aidil Fitri – Black Dog Bone

Dari Jauh Ku Pohon Maaf – Allahyarham Dato Sudirman Hj Arshad

 

 

Sebenarnya banyak lagi lagu-lagu lama yang umi suka, macam lagu-lagu dato siti Nurhaliza dan ramai lagilah.

Tapi lagu-lagu ni yang tetap ada dalam simpanan umi untuk umi ambil feel beraya… ceewahhh…

 

Korang pulak macam mana?

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(1) Comment

  1. maszull says:

    assalamualaikum eda…mmg byk lagu raya lama yg sedap didengarkan…mama kalau dengar lagu S.Jibeng lagu Musafir Di Aidil Fitri… hati akan tiba2 jd sayu sangat sbb teringat arwah mak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *