About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(15) Comments

  1. RDZ Z says:

    Ramai yang kata dah lepas..Allah Hu Alam..Apa yang penting tiga hari terakhirkan…selamat beribadah semua..Semoag berjumpa lailatul Qadar…

  2. mudah mudahan bertemu malam lailatul Qadr

  3. Berpeluang tak kita bertemu Lailatul Qadar agaknya yek KD….Kalau dah membuta nak bertemu apa hehe

  4. Mudah mudahan bertemu la hendaknya..

    awak jangan lupa follow blog kita : http://lizaufa-pink.blogspot.com/

  5. hari2 yang dinanti2..beruntunglah bagi mereka yang merasainya..

  6. Samada sudah berlalu atau belum misi kena teruskan sehingga berakhirnya ramadhan.
    Moga semuanya berjalan lancar. Jaga Awfiyah hati-hati sewaktu beraya (baru sembuh kan)..
    Selamat hari raya dan kakak mohon maaf ye Ida..

  7. insyaAllah kak…andai satu keikhlasan milik kita…pastinya kita yang terpilih

  8. Insha Allah kita bertemu dengan malam Al Qadr…

  9. amin..In shaa Allah

  10. moga dipertemukan..InsyaAllah…

  11. InsyaAllah..moga kita dipertemukan malam yg mulia ini..

  12. menarik ni. beruntung orang yang dapat jumpa dengan lailatul Qadr

  13. moga bertemu malam lailatur qadar. insyaAllah

  14. Hanya orang yang berjumpa saja yang tau tandanya…

  15. Semoga kita semua beroleh keberkatan malam Lailatulqadar… aamiin..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *