About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(18) Comments

  1. puteri kasih says:

    bestnyer kalau dapat gi holiday kat sana…cantik sangat 🙂

  2. Kesuma Angsana says:

    wah bestnyer kalau dapat p kat sini yer !

  3. Norhasniza Khalid says:

    wahh…. terujanya nak pergi sini, kalau ada rezeki tercampak lah… hihi

  4. NURSHAKIRA ABDUL HALIM says:

    tak ada rezeki lagi..hehe insyaAllah satu hari nanti kan kan kan ..hehe

  5. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    best kalau dapat pergi.. 😀

  6. Bin Muhammad says:

    Memang cantik…rasnya xdpt nak pergi, tp dalam negara kita pun apa kurangnya juga kan…Cuti2 Malaysia aje le

  7. wahhhh cantiknye 🙂 best kalau dapat pergi 🙂

  8. cantiknya..tgk gambar2 ni teringin nak gi holiday la pula 🙂

  9. cantiknya..

  10. wow..terkejut sekejap..cantik gila..dari dulu sampai skrang nak pg bali tap tak pg2x..

    Jom terjah sini Mengatasi Masalah Kekeringan Idea Dalam Mengemaskini Blog

  11. wah memang cantik…hihi…
    bilalah agaknya kita nak…..hihi

  12. Malaysia pon banyak lagi tempat menarik yg tak sempat lawati..huhu, tapi ada pasang angan2 nak ke bercuti ke Bali..ok just berangan dulu…

  13. light effect yg buat tpt tu nampak sgt cantik …

  14. Mieza Jhaa K says:

    tahun depan, tungguuuuuuu

  15. Raudzah Z says:

    Bali satu-satunya tempat yang nak pergi sangat, tapi tak sampai-sampai lagi..cantikkan..

  16. Tapi banyak temple…

  17. cantik =) kalau sy mstilh nk ke bali dulu..he3 hawai asia

  18. Assalamualaikum…
    Kami menawarkan pelbagai pakej menarik ke Indonesia untuk anda.Semua urusan kami lakukan.Dari urusan tiket,hotel,transport,makan dan pemandu pelancong semua kami sediakan untuk anda.Untuk group yang besar di alu alukan.hadiah menarik menanti anda.
    Tak perlu bersusah payah menguruskan group anda.Berikan senarai nama peserta dan tarikh perjalanan dan semua kami uruskan.Urusan di lakukan di Malaysia.Mudah dan selamat.Temujanji untuk urusan group yang besar juga boleh diatur.
    Hubungi saya di talian 0126665436 atau lihat di blog saya untuk maklumat lanjut.Banyak maklumat berguna untuk panduan anda.
    http://freelancetour.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *