About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(30) Comments

  1. adrianna syaz says:

    Feed bermasalah ke tu ya?rasanya baru je aefa update entry dia..huhu

  2. blogger lelaki says:

    mak ia lama tu..feed ada prob ke?

  3. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    masalah feed tu..

  4. Sue Sopian says:

    hoh! prob apakah ini~~~~
    nasib baik 4 years je.. kalo kat situ 40 years ke.. @.@
    hihi..

  5. Aefa Aerisya says:

    ATT~ actually bukan feed aefa bermasalah tu. aefa edit feed aefa drpd DEFAULT kepada UPDATED.. bila aefa update post lame2 dulu, post tu akan muncul dlm feed yg terbaru. maksudnya, setiap kali aefa update entry, tak kisah lama or baru, feed aefa akn tunjuk yg paling latest aefa update 🙂

    harap bertenang.. bukan masalah feed tu ye 🙂

  6. Kesuma Angsana says:

    mcm2 hal yer !

  7. Secanggih mana pun sistem komputer, kadang2 boleh bengong juga…hehe

  8. Lieya Von Jay says:

    huahua.. 1 days ago pon dh rasa angin 1 bdan . kalo 4 years tu mau meletop rasa nya ^_^

  9. Azlan Strider says:

    owh..sib baik aefa dah bagi penjelasan..sebenarnya saya pun ade masalah yang lebih kurang macam nie jugak dulu..

    Regards,
    -Strider-

  10. Adam Faiz says:

    uissh,lamanyaa, 4 tahun :/
    NEW ENTRI:

  11. Nurfaezah Abdullah says:

    mak aihh 4 years hihi

  12. Raudzah Z says:

    feed problem kan aida..

  13. Pha Is says:

    4 tahun..? giler lama..

  14. Rasanya feed masih bermasalah…

  15. ayokkkk lama giler tu..ini betul2 masalah nie

  16. aik padahal har ni punya entri ada

  17. terkejut den..4 tahun…lama tu..

  18. @Azlan Strider nasib baik aefa bgtau…risau jugak

  19. biar btl??huhu

  20. mmg bermasalah tu..

  21. tu dia aihhh…4 thn sudahhh…ade prob tuhhh….

  22. Mmg bermasalah.. Salam Rabu.. 🙂

  23. memang tak update ke?kalau tak update better remove je la kan..kalau update tapi ada error mungkin system tgh xok.

  24. sekarang ni dlm tempoh masa bertenang ..jgn bertendang ye geng..pcl pon penin dah kadang ok kadang tak..mati akai ! hihi

  25. mmg kot….kadangkala bengong jugak feed ni…

  26. kite pun pernah jadi mcm ni. lame2 ok kot. hee

  27. Anonymous says:

    feed mmg bermalsah,tapi sampai 4 tahun lalu pnya update,melampau google ni..hehehehe..

  28. Affy Afiqah says:

    aefa sudah jelaskan 🙂

  29. memmetlenggeng says:

    oooo..ni masalah feed la ni ye..

  30. akak pernah jd gini juga..last2 dah ok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *