RANDOM

Who’s My Sweet Stalker Tu?

Assalamualaikum
Dalam entry lepas aku ada mention tentang sweet stalker kan..Sebenarnya was-was jugak nak publish stalker nie..Risau jugak lah kan dia tak boleh terima..hehehehe…nanti merajuk…susah nak pujuk..hihihi..
Ada cerita di dalam entry ini >>>>  Entri Tanpa Tajuk
Dan aku was-was jugak nak publish gambar orang nie sebab takut nanti readers cakap menunjuk-nunjuk..hehe..Tapi nak menghargai stalker aku nie …rewards entry nie untuk dia sebab sentiasa menyokong minat aku nie..Supporting,sporting and understanding..
Kisah Si Dairy
saja nak kasi gambar kecik..hehehe…diambil pada tanggal 12 feb 2012
Nielah stalker saya…hari hari dia baca entry saya…comel kan…hehehe…Sweet stalker aku nie dah bersama aku dekat 3 tahun lamanya…Tahun 2014 bulan 2 genaplah 3 tahun..Percaya tak kami tidak pernah bercinta sebelum kawen????
Semakin hari semakin sayang gitu.hehehe…Dia banyak memberi inspirasi pada aku jugak..Setiap apa yang berlaku pada blog aku nie,dialah pengomen tegar sebenarnya..Sekarang lebih memahami apa itu blog..Kadang-kadang En.Husband bagi idea untuk buat sesuatu entry…Love him so much..heheh…Alhamdulillah walau tidak lagi dikurniakan anak.kami bahagia..Insyallah…sob..sob..
Aku tahu dia akan baca entry nie..sorry ye yunk,terpublish gambar nie..rileks ar…satu jer pun…hihihi…
Dialah tempat aku bergaduh..hehehehe…dah macam budak-budak kami ni..Minat kami sama…so senang kan…Cuma dia bukan blogger..
Harap terus bagi support kat bini hang yang gila nie eh…
Tahun depan ada ke plan nak bawak pi melancong…i dah survey2 sesuatu kat blog nie..
baca eh!!!
 sekarang nie memang melekat la kat blog ni..sebab harap dapat pi LWOT..
baca sini.>>>> Blog coklateyes

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(34) Comments

  1. nea lopah says:

    comel nya stalker….hehehe. Semoga bahagia dunia akhirat. Hunymoon puas2, baby coming soon.

  2. Mizz Aiza (Dunia Kecil) says:

    hubby kak jadi stalker blog kak ya.. hehe..

  3. Azlan Strider says:

    alhamdulillah…semoga perhubungan kekal sampai bila2…

    Regards,
    -Strider-

  4. insyallah nea..doakan yer.

  5. Kisah Si Dairy says:

    @Mizz Aiza (Dunia Kecil)dialah stalker akak selama nie..hehehe

  6. Ummi Tehrah says:

    So sweet moga cepat dapat cahayamata & bahagia ke akhir hayat

  7. Fizi Zaidi says:

    akak abaikan je sape2 yang buat kacau tu..blog kita, hak kita untuk publish apa yang kita mahu..:) sweet sangat gambar persandingan akak^^

  8. Nur A.Z says:

    sweetnye…haha.. husband sendiri rupanya..insyaallah dikurniakan anak..cuma lambat atau cepat je..

  9. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat…… 😀

  10. rupanya en hubby akak yang stalker heheh. walauapapun semoga rumahtangga yang dibina kekal till Jannah.

  11. lorr stalker suami sendiri yer.. so sweett 🙂 moga berkekalan hingga akhir hayat..

  12. untung rr ade stalker ghituuu.., ehhHeee

  13. Raudzah Z says:

    Semoga bahagia berkekalan Aida..

  14. wah.. so sweet..

  15. Anis Najwa says:

    wahhhh bestnya… 😀 ingtkan sapa lahh stalk akak … hehehh .. honymoon cpt2 nanti dpt lah baby 🙂

  16. stalker sweet takpe..hihi

  17. Stalker yg sgt sweet..semoga sntiasa berbahagia.. 🙂

    Kek tu mkn dgn milo panas..diptg2 cmna..sgt..hebat..hee 🙂

  18. Yumida Huda says:

    hikhik so sweet la kak
    mcm hb yumida gak
    tu tup topik hangat ms dinner dia ajukan soalan entry yg yumida buat
    siap tahu komen pengunjung lg..hehe
    oooo…akak bercinta dgn hb akak lepas kawen..menarik! nanti karang la story kak..nak gak tahu..hihi

  19. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat… 🙂

  20. @Kin Nazinsyallah amin ..

  21. Affy Afiqah says:

    tunang ika pun selalu stalk blog ika, tu kena post benda elok je, tak leh post benda bukan2, nanti dia perli in real life, haha

  22. Paksa la dia jadi blogger juga..!!! Haha lagi meriah!!!

  23. Alololo romantika sunguh sweet couple hehe. InsyaAllah moga kak dan suami dikurniakan kebahagiaan berpjgn sepanjang hayat (^_^)

  24. untunglah …husband jd stalker..hihi..moga hubungan kalian panjang kye…n cepat2 dpt anak..amin

  25. Bestnya macam ni.. suami hari2 baca blog…romantik dan ambil berat sungguh tu..

  26. dulu mamaD pon stalker blog pcl dlm diam setahun yg pertama lepas tu terjebak jd blogger akhirnya…bila dah bz jadi stalker balik…kadang lepas gian di blog pcl….so, mcm uncle gedek kata…heret je dia jd blogger ! kita stalker dia puak..haha

    #semoga dimurahkan rezeki dan bahagia berkekalan hinggah ke syurga. cipta bahagia bersama.

  27. Anonymous says:

    Wah. Suweet nyaaa..

  28. Tahniah,,,sbb si dia memahami… mga kekal bhgia hgga akhir hayat…

  29. Aefa Aerisya says:

    wahh swett gituu… agak2 bile kite boleh jumpa kan kak~ akak n kak wiyah je aefa tak pernah jumpa lagi~

  30. owhhh suami sndri ke =) he3..bgusnya kak xpnh bercinta sblum kawen..sy nk juga bt cmtu..tp xdpt la kot hu3..ape pn smoga akak hdup bhgia..

  31. ngam la dia xjadi blogger kak….klu x nanti dia sibuk dgn blog dia..sapa nak jadi sweet stalker akak lagi kan?..kikikikiki ^-^

    bf eca pun selalu baca blog eca,kdg2 tu dia yg paksa2 suh update entry.haahaahaa

  32. Semoga berbahagia dunia & akhirat.. aamiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *