RANDOM

Welcome Februari 2019

Welcome Februari 2019 | Sebelum umi memulakan kerja di bulan baru di penghulu hari ni, sepatah dua kata umi nak beri ni..

Ucapan sangat kan..hahaha

Baru nak mula kerja? Actually umi ada sedikit urusan hari ni, masuk kerja pun lambat sejam.Dah siap draft dalam kereta.Tu pun tak berapa nak complete dek kerana Dak Naura tak boleh nampak umi pegang phone.

Welcome February..

Ada apa dengan Februari gals…Takde apa yang menarik pun cuma di bulan februari ni lah umi disatukan dengan Ahmad Syahrizan Bin Fisal tu.Tapi belum lagi…Tunggu 12.2 nanti ler..cuma bagi umi bulan 2 ni, bulan yang paling istimewa bagi kami..

Tu je..

Selebihnya macam biasa.Cuma umi doakan supaya bulan baru ni Allah swt perluaskan lagi rezeki umi dan diberikan kesihatan yang baik.

Umi juga doakan supaya rakan-rakan umi terus diberikan kesihatan yang baik diperluaskan rezeki .Begitu juga dengan Group JDT Blogger.Semoga terus berkembang maju.

Doakan umi ek…hahaha

Blog tentang parenting, info, resepi masakkan ,panduan kerja di rumah, review produk, sharing info Johor, review makanan,

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *