Tukar atau Tidak?? - Kisahsidairy.com

Tukar atau Tidak??

Tukar atau Tidak??

Assalamualaikum
Bila banyak terbaca pentingnya Template dalam blog nie di Blog Hasrulhassan.Terniat juga nak tukar template nie.
Sebenarnya kalau kita mempelajari selok belok SEO rasanya banyak yang perlu diubah dalam blog nie..
kalau dulu memang lah sekadar suka suka…Sekadar untuk meluahkan apa yang rasa nak diluahkan.
Tetapi bila dah lama berblog nie,dan mengenali blogger blogger otai,tujuan itu bukanlah hanya untuk suka suka..
Yelah dalam kita berblog pun ,disamping itu kita pun boleh menjana pendapatan melaluinya..Cum semua tu terpulang pada kita nak atau tidak.
Dah riki2 template yang disyorkan Oleh HH  pada blogger2 lain..Cuma belum ada kekuatan untuk menukar…hehehe…sayang tau!!!
Tapi insyallah,satu hari nanti aku akan tukar jugak untuk yang lebih baik…ok tak..
Semakin lama aku mebaca blog dari Otai Otai nie,semakin lah meluap luap keinginan aku untuk mengubahnya…Nampak juga kekemasan dan loading lebih cepat..
Pada korang yang newbie,kalau rasa nak berblog ada tujuan yang lebih cemerlang,korang boleh la terjah Blog Hasrul Hassan untuk membaca segala tips yang diberikan..
Template untuk rujukan…di Sini

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

11 thoughts on “Tukar atau Tidak??

  1. dah lama aiza tak tukar template.. cakap bab SEO check blog aiza kat chkme rendah saja SEO.. malu pula nak cakap.. hehe.. menabung inti..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *