Assalamualaikum
Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung…Semuanya ada mengikut trend terkini.
Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap.
Beberapa tahun yang lalu, aku dah terpikat dengan design dari De Salma.Yang penting amat sesuai dengan bentuk muka aku ni.Dan sekarang aku lebih suka untuk membeli tudung dari DeSalma collection.Yang pastinya cantik dan mampu untuk aku miliki.
Disebabkan terlalu minat dengan DeSalma nie, aku menjadi salah seorang Testimonial dari salah satu fanpage yang menjual tudung de salma ni..

Untuk korang yang ingin melihat koleksi De salma ni bolehlah layari fanpage De Salma .
Setakat ni, aku memang berpuas hati dengan layanan dari owner fanpage ni.ni bukan entry berbayar ye.Cuma berkongsi tentang apa yang aku rasa sesuai untuk dikongsi kat korang…

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

14 thoughts on “Testimonial Tudung De Salma”
  1. Assalam akak..lamanya tak datang blog akak. Sorry ye. Tak berapa sihat sekarang ni.

    Blog akak pun dah lain sikit.

    Tudung sarung tu sesuai dgn akak. kalau saya pakai, nampak kelakar kak

  2. Fiza pulak jenis xpakai tudung sarung..ade satu je untuk kegunaan bile buat kerja kat luar rumah..muka xkena pakai tudung sarung..nampak macam menarik gak ni.boleh cuci mata hadiah untuk mak or kakak ke kan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *