Teman Lelaki Upahan

Assalamualaikum
Uisshhh…Minggu ni minggu air mata bila tengok EL dengan Kayra..Haipppp!! apahal EL tu serius sangat..Dah bertukar jadi kyra Lydia yang dulu..Berlagak!! Sombong!!…iskk..Benci mak
Start dari hari isnin tu ari,selepas 3 bulan mereka terpisah,dan terjumpa kembali,EL adalah seorang yang berperwatakkan yang sungguh-sungguh dingin.
Sakit hati pulak bila dengar dia cakap kat  Kyra masa dalam meeting tu kan..
Kalau masa ni aku berada di tempat Kyra,mau dah menangis semahu mahunya dek kerana penangan kata-kata si EL tu kan..
Apalah kesudahan cerita ni..Memang aku tak baca novel ni pun..By the way,aku memang suka watak yang dilakonkan oleh Siti Elizad ni..memang kena dengan cerita ni.begitu juga dengan Ungku Ismail tu,,

Yang penting aku dah tak sabar nak tengok episode hari ni..Minggu ni episode last kan??alahai…

siti Rohaida

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

9 thoughts on “Teman Lelaki Upahan

  • March 26, 2015 at 12:44 am
    Permalink

    Glamer juga drama ni ye, ada kawan sampai sanggup beli novelnya

    Reply
  • March 26, 2015 at 5:33 am
    Permalink

    Semalam kitew tengok..mengalir air mata ni.time adik el tanya..o akak lah yang upah abang ngah jadi teman lelaki upahan tu kan.Tau tak akak dah musnahkan family kitaorang…sedih sgt nasib baik Zara tak kata macam tu jugak..Tak sabar nak tunggu hari last.El kawin Zara ke Kyra

    Reply
  • March 26, 2015 at 10:55 am
    Permalink

    kejap lagi jam 7 ptg.. jom mengadap tv, episod last..
    el jadi berdendam dgn kyra.. heeee… tapi episod last hari ni mestila hapy ending kan.. kan.. hehe

    Reply
  • March 27, 2015 at 8:57 am
    Permalink

    Tak sempat tengok sampai habis ..tengok sampai diaorg time kat restoran tu je hehe.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *