kisahsidairy.com sinopsis drama

Teman Lelaki Upahan

Assalamualaikum
Teman Lelaki Upahan
Uisshhh…Minggu ni minggu air mata bila tengok EL dengan Kayra..Haipppp!! apahal EL tu serius sangat..Dah bertukar jadi kyra Lydia yang dulu..Berlagak!! Sombong!!…iskk..Benci mak
Start dari hari isnin tu ari,selepas 3 bulan mereka terpisah,dan terjumpa kembali,EL adalah seorang yang berperwatakkan yang sungguh-sungguh dingin.
Sakit hati pulak bila dengar dia cakap kat  Kyra masa dalam meeting tu kan..
Kalau masa ni aku berada di tempat Kyra,mau dah menangis semahu mahunya dek kerana penangan kata-kata si EL tu kan..
Apalah kesudahan cerita ni..Memang aku tak baca novel ni pun..By the way,aku memang suka watak yang dilakonkan oleh Siti Elizad ni..memang kena dengan cerita ni.begitu juga dengan Ungku Ismail tu,,

Yang penting aku dah tak sabar nak tengok episode hari ni..Minggu ni episode last kan??alahai…

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(7) Comments

  1. tak tengok pula drama ni..

  2. sedih.. nangis dengan Kyra.. haha

  3. memmet lenggeng says:

    Glamer juga drama ni ye, ada kawan sampai sanggup beli novelnya

  4. Anonymous says:

    Semalam kitew tengok..mengalir air mata ni.time adik el tanya..o akak lah yang upah abang ngah jadi teman lelaki upahan tu kan.Tau tak akak dah musnahkan family kitaorang…sedih sgt nasib baik Zara tak kata macam tu jugak..Tak sabar nak tunggu hari last.El kawin Zara ke Kyra

  5. kejap lagi jam 7 ptg.. jom mengadap tv, episod last..
    el jadi berdendam dgn kyra.. heeee… tapi episod last hari ni mestila hapy ending kan.. kan.. hehe

  6. tak tengok pulak cerita ni..huhu

  7. Tak sempat tengok sampai habis ..tengok sampai diaorg time kat restoran tu je hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *