Teater Lakonan Ungku Ismail Aziz-Wira Samudera - Kisahsidairy.com

Teater Lakonan Ungku Ismail Aziz-Wira Samudera

Teater Lakonan Ungku Ismail Aziz-Wira Samudera

Assalamualaikum
Sejak demam Teman Lelaki Upahan,Terus jatuh cinta dengan Hero dia,Ungku Ismail Aziz a.k.a EL.
Terus Like Fanpage EL sebab suka tengok dia..hehehe…Lepas tu semalam bila scroll fb,ternampak pulak tentang Teater yang dilakonkan oleh EL dalam Teater Wira Samudera.

Yang paling bestnya,wah..diorang buat teater ni kat Stadium tertutup Majlis Perbandaran Pasir Gudang..Hoiii..Dekat sangat dengan aku ni..Nak pergi ke taknak ek..alah…my husband izinkan ke kalau nak gi ni..Tapi takde partner la pulak kan kalau nak gi sana…hadoiiii…Ala…nak jumpa dengan EL..
Teater ni akan berlangsung bermula pada hari ni,24hb sehinggalah 26 april 2015.Masuk percuma occay!!
Dikatakan pelakon-pelakon teater ni semuanya orang Johor..Bestkan..
Bestlah kan kalau dapat join tengok teater ni.Dah lama tak tengok teater.Last tengok pun masa muda remaja dulu kat RTM johor.
So,rakan-rakan kat Johor ni,ada ke yang nak gi..nak join jugak..hehehehe…

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

5 thoughts on “Teater Lakonan Ungku Ismail Aziz-Wira Samudera

  1. Kakak rasa kakak tengok teater masa masih belajar dulu Eda. Tak pernah tengok lagi sampai dah tua dah ni. Eh. buat kat tempat kita Johor ye. Tapi itulah nak ke PG pun alahai jauh juga kalau dari rumah kakak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *