RANDOM

Tahniah kepada blogger Akupenghibur.com

Assalamualaikum
Msmw_2014 telah pun berakhir.seorang dari pemenang itu adalah rakan blogger yang sentiasa menyinggah di blog aku ni.Seorang anak muda yang aku kagumi dalam setiap entry yang dia tulis berkisarkan pengalaman hidup nya . kebanyakkan entry entry yang diterbitkan banyak berunsurkan nasihat serta panduan hidup kepada remaja kini.
Blogger yang dikenali sebagai acik adalah empunya blog akupenghibur.com
Acik telah memenangi Best Lifestyle Blog dalam MSMW_2014 kali ini.
Tahniah kepada Acik, moga kemenangan ini menjadi kunci kepada usaha acik untuk terus berjaya di masa akan datang.Menjadi contoh kepada anak muda yang lain Insyallah.
Tak lupa juga kepada blogger Denaihati,dan blogger blogger yang telah berjaya dalam event ni..
Majulah blogger untuk Negara…

Sumber :fb acik

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(18) Comments

  1. Mieza Jhaa K says:

    Akhirnya kemenangan milik Acikk tahun ni.. tumpang gembira dengan kejayaan Acikk

  2. Norhasniza Khalid says:

    tahniah acik, mama baru tahu ni….. aduh, cicir nampaknya

  3. tahniahhh !..hehee

  4. Wah, akupenghibur.com terbaik!!!

  5. Tahniah.,kepada AKU PENGHIBUR.. dan AKU ORLYLOVE.. TERHIBUR.. Sungguh..hehe..

  6. Lieya Von Jay says:

    wah best nya kan . membuah kan hasil atas usaha dia selama ini πŸ™‚

  7. g sane ke?
    eh, btw, g x event blogger nanti? πŸ™‚

  8. Kesuma Angsana says:

    tahniah buat dier yer

  9. Tahniah acik…

  10. tahniah acik and the geng πŸ˜€

  11. Menjadi pemangkin utk lebih gigih buat Acik. Tahniah buat acik.

  12. tahniah =)semoga murah lg rezeki

  13. Tahniahhhhh….semoga makin maju lepas ni..ye???hehe

  14. tahniah acik! you deserved it.

  15. Zara pon suka btandang ke blog acik ni.. ^^

  16. Tahniah untuk Blogger Achik a.k.a aku penghibur πŸ™‚

  17. serious terharu giller.. terima kasih kak ..baru perasan entri ini ..ya Alllah kau permudahkanlah segala urusan pemilik blog ini dan murahkanlah rezeki kepadanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *