INFO

Senarai Kadar Bayaran Zakat tahun 2018

Assalamualaikum Senarai Kadar Bayaran Zakat  tahun 2018 | Ada ke yang masih belum bayar zakat fitrah ni.Sekarang ni senang je nak membayarnya.Bayaran zakat secara online pun telah diperkenalkan.Korang boleh rujuk di SINI untuk pembayaran zakat melalui online. So wajiblah kita membayar zakat supaya zakat kita tu dapat menolong mereka yang tidak berkemampuan.Di bawah ni aku […]

Zakat fitrah

Zakat fitrah 2017 bagi Negeri Johor

Assalamualaikum Hai korang??selamat petang dan hujung minggu.Dapat satu info dari group whatssap tentang zakat fitrah 2017 bagi negeri Johor.Untuk negeri lain aku tak sure and mungkin korang boleh dapat info dari website zakat malaysia.. Korang boleh double klik ye kalau tak nampak..Moga info ni berguna untuk korang dan juga aku.