• INFO

    Senarai Kadar Bayaran Zakat tahun 2018

    Assalamualaikum Senarai Kadar Bayaran Zakat  tahun 2018 | Ada ke yang masih belum bayar zakat fitrah ni.Sekarang ni senang je nak membayarnya.Bayaran zakat secara online pun telah diperkenalkan.Korang boleh rujuk di SINI untuk pembayaran zakat melalui online. So wajiblah kita membayar zakat supaya zakat kita tu dapat menolong mereka yang tidak berkemampuan.Di bawah ni aku share kadar bayaran zakat fitrah bagi setiap Negeri.Senang korang nak rujuk.Nanti takdelah korang confuse berapa bayaran untuk tahun 2018 ni.  SENARAI KADAR BAYARAN ZAKAT FITRAH TAHUN 2018 Zakat Fitrah perlulah diselesaikan pada  awal ramadhan bagi membolehkan pengagihan kepada golongan yang layak disempurnakan sebelum hari raya puasa.Senarai kadar zakat fitrah ini adalah  berdasarkan sumber rasmi dari…

  • Zakat fitrah

    Zakat fitrah 2017 bagi Negeri Johor

    Assalamualaikum Hai korang??selamat petang dan hujung minggu.Dapat satu info dari group whatssap tentang zakat fitrah 2017 bagi negeri Johor.Untuk negeri lain aku tak sure and mungkin korang boleh dapat info dari website zakat malaysia.. Korang boleh double klik ye kalau tak nampak..Moga info ni berguna untuk korang dan juga aku.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE