• kisahsidairy.com,  nur awfiyah,  parenting blogger,  wefie

    Wefie Umi Dan Fiyah

    Assalamualaikum Anak Dara ni sekarang dah pun pandai nak berselfie.Apa tah lagi bila dah mula nak bercakap ni,Lagi becok mulut dia.Handphone ummi ni memang tak boleh dipegang,mesti dia nak jugak.Actually ummi ada donwloadkan dia cerita Didie And Friends.Lagu-lagu untuk kanak-kanak.Handphone ummi pun dah berat dek kerana download lagu-lagu untuk dia. Bila ummi pegang handphone,automatik dia cakap “ummi,nak…ngok!!..maknanya dia nak tengok lagu didie and friends tu.walaupun sekarang ni dalam fasa nak bercakap,tapi ummi sangat suka melihat perkembangan dia.Dah pandai tunjuk mana hidung dan sebahagian mukanya tu.Dah pandai nak buka pampers.Nak kencing katanya,Dan satu paling pantang sekarang ni,bila ummi suruh buka baju,mesti dia ajak pi bilik mandi.Of courselah dia nak mandi..Paling suka…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE