• Uncategorized

    Jepuniaga | Menjual Produk Terpakai Khas untuk Para Photographer

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Nak jadi photographer ni nak kena ada ilmu jugak dan ada kreativiti tersendiri.Begitu jugak kalau nak jadi blogger ni.Kena jugak ada kreativiti dalam menghasilkan gambar yang menarik kan.Jadi photographer ni,bukan sekadar ambil gambar sahaja.At least kena tahu ,kena banyak idea memilih lokasi dan cara edit gambar tu.Dan yang paling penting,cara nak  tangkap gambar. Bukan setakat itu sahaja tau,penggunaan kamera tu pun sangat penting.Kamera yang baik,mestilah harganya lebih mahal.Tapi ada sesetengah berpendapat,pakai kamera murah pun,tapi pandai setting kamera ,pandai memilih lokasi pun boleh menghasilkan gambar yang cantik.Itu kata mereka yang PRO lah kan pasal bidang Photographer ni.Aku bukanlah orang yang boleh berkongsi tips yang baik untuk mereka yang…

  • Uncategorized

    Promosi Lazada Wih LOVE Sehingga 80%

    Assalamualaikum Hai korang ☺☺ Bagi love sikitlah kat korang yang rajin bertandang di blog aku ni ❤❤❤❤❤❤ Thanks kat korang yang tak jemu-jemu untuk masuk atau pun lalu lalang je kat blog aku ni..Yelah..Blog tak berapa nak cantik..Tapi pink cantik..heehe..Tak berapa nak glamour..Alah..takyah glamour sangatlah..Kang orang nyampah banyak kat kita kan.. EH..Korang…Saja je ni nak bagitau,Tapi entry ni bukan ajak korang agreed pasal Valentines Day ok…Kita ambil mana yang perlu je sempena Valentines Day.Especially untuk dapatkan harga Promosi sehingga 80% ni..Huyoooo…Eh..Korang ,nak bagitahu lagi ni,bulan ni anniversary aku yang ke-6 tahun bersama encik suami..Eh..ke aku dah cerita ek..Lupa pulak..So,sempena anniversary kami ni,dan sempena dengan Exclusice Valentines Day promotion ni,bolehlah aku…