• INFO,  internet,  kisahsidairy.com,  umobile

    Masih banyak bakinya

    Assalamualaikum Selamat malam….ada yang masih berjaga? Mata masih tak boleh nak lelap.agaknya sebab tengahari tadi dah topup tidur.Selalunya masa rehat, kalau tak keluar lunch, aku sambung tidur..biasalah, dah ada anakmkecik ni, berjaga tak tentu masa. Selalunya awfiyah akan terjaga 2 atau 3 kali untuk susu..Kuat betul menyusu..Tapi takpelah, asalkan sihat,. Apa yag masih banyak bakinya tu.. Yelah, baru beberapaa hari aku renew internet..hanya ambil UMI28..tu pun dah ok.. Ada 92 minit voice call dan 44 sms lagi..tak guna lagi.akan guna sewaktu kecemasan sahaja.. Oklah..see uols tomorrow. 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE