• COOKINGDIARY,  RESEPI

    Udang Goreng Nestum

    Udang Goreng Nestum | Udang goreng nestum yang cukup mudah aku buat.Campak-campak je dah jadi dah.Memang kemurungan bila tak tau nak masak apa setiap hari.Takkan menu yang sama.Bukan setakat family je boring,orang yang memasak pun boring jugak tau.   Semalam,memang dah lalu lalang resepi pasal udang ni,Nak masak udang goreng butter,aku macam tak berapa nak berminat sangat.Last-last terfikir kat rumah tu ada nestum.Why not aku buat Udang goreng nestum.Naura pun boleh makan.Udang ni memang pebret kakak dan naura.Kalau dia ada kat rumah,menu yang paling mudah aku buat adalah Udang goreng nestum ataupun udang goreng kunyit.Tapi ni aku buat Udang goreng nestum yang senang.Yang tak susah nak buat.Janji ada bahan di…