kisahsidairy.com lifestyle blogger telco

Internet macam siput!!

Assalamualaikum Berapa banyak data yang selalu korang perlukan dalam sebulan? adakah cukup untuk 3-4gb sebulan? emm…macam aku ni banyak guna internet kat rumah dan kat office.Data mobile pun macam jarang guna.. Kalau kat rumah pun aku guna data mobile husband aku..hahaha..sebab dia sebulan banyak weh..Tapi kekadang rasa tak puas hati jugak bila kita top up […]

internet kisahsidairy.com lifestyle blogger

Top Up U Mobile Dapat Air Free

Assalamualaikum Semalam punya cerita…Internet dah expired…So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam.. Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot.. Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 […]