• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  telco

    Internet macam siput!!

    Assalamualaikum Berapa banyak data yang selalu korang perlukan dalam sebulan? adakah cukup untuk 3-4gb sebulan? emm…macam aku ni banyak guna internet kat rumah dan kat office.Data mobile pun macam jarang guna.. Kalau kat rumah pun aku guna data mobile husband aku..hahaha..sebab dia sebulan banyak weh..Tapi kekadang rasa tak puas hati jugak bila kita top up internet je sebulan lebih rm50.Tapi data lembab gila.Tu yang rasa nak tukar kepada yang lain. Kekadang ada beberapa telco ni,masa iklan kemain lagi..internet tu la..bla…bla…tapi bila dah 4-5 bulan pakai dah macam hampeh…Rasa tak banyak guna data mobile..Tapi tup-tup dah guna 80% kuota internet Saper pernah alami macam aku ni..Dah memang bosan weh dengan telco…

  • internet,  kisahsidairy.com,  lifestyle blogger

    Top Up U Mobile Dapat Air Free

    Assalamualaikum Semalam punya cerita…Internet dah expired...So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam.. Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot.. Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 dan dapatkan free sebotol air…Untuk hilangkan dahaga..heheh saja nak tunjuk bukti…hehehehe.. maklumat lanjut boleh melayari website U mobile di sini – http://www.u.com.my/ Baru aku teringat ada blogger up pasal ni..Bila kita top up di 7 Eleven,kita akan dapat Revive dan maggi mamee Untuk korang yang top up rm30 korang akan mendapat Revive Isotonic original 500 ml,and…