• tune talk

    Tone Excel di Berita Harian hari Ini

    Assalamualaikum Kalau dulu,aku hanya masuk sahaja tanpa melihat apa yang aku dapat sekarang..Maknanya aku tidak silap memilih untuk memiliki Kad Tune Talk Excel nie.Sebab apa aku cakap macam tu,Bila aku fikirkan balik,Guna Telco yang lama dan Telco Tune Talk banyak perbezaannya.Bila aku menggunakan Tune talk excel nie,aku mendapat pulangan balik dan cover insurans dan banyak lagi faedah yang aku boleh dapat berbanding penggunaan telco yang lain.. Hanya dengan rm90 dan tersedia rm30 topup di dalamnya.aku dapat menikmati faedah yang banyak dari sini. Insentif yang aku perolehi di Tune talk excel nie :- Kelebihan Tunetalk/Toneexcel Telefon bimbit adalah kegunaan harian bagi kebanyakan peringkat umur (kecuali bayi lah yer). Semua orang memerlukannya.…

  • tune talk,  Uncategorized

    Kesedaran Tentang Perniagaan -Tone Excel

    Assalamualaikum Orang disekeliling kita selalu mencemuh bila kita mula nak memperkenalkan satu bisness dengan mereka..Tanpa berfikir panjang,mereka dah pun membuat pelbagai andaian yang boleh menjatuhkan orang kita sendiri.. Contohnya bisness yang aku baru ceburi baru-baru ini..Tone Excel..Pernah dengar tak.. Dengan hanya bermodalkan Rm80, aku dapat topup rm30 dan simkad di dalamnya..Aku cari 2 atau 3 orang join sekali..Dan bila mereka join,aku dapat tajaan setiap seorang Rm20..Lagi menguntungkan aku selain menjadi pengguna Tone excel nie,aku juga dapat komisen dari setiap topup yang mereka guna.Bagi aku,ia tidaklah merugikan..bayangkan mereka menggunakan simkad ini bertahun-tahun…Topup adalah keperluan. Bila difikirkan balik,penggunaan simkad lama,aku tidak mendapat apa-apa faedah dari penggunaan pun..Tetapi bila dengan Tune Talk nie,dengan…