• Travel

    Jom bercuti di SEEngapore dengan Traveloka Promotion

    Assalamualaikum JOM BERCUTI DI SEEENGAPORE  DENGAN PROMOSI TRAVELOKA | Singapura adalah satu Negara yang tersenarai dalam percutian yang tidak mungkin akan dilupakan oleh pengunjung apabila berkunjung  ke Singapura.Banyak tempat menarik yang kita sendiri tak ketahui  di Singapura jika kita tidak ke sana.Singapura juga terkenal dengan Negara yang mempunyai  kebersihan dan selamat di dunia ni.   Singapura merupakan Negara yang kecil tetapi bagi pengunjung yang datang ke sini,pasti teruja melihat keindahan dan tempat yang menarik di Singapura ni.Terdapat beberapa tempat menarik di Singapura ni yang perlu korang teroka .Ia menjadi tempat wajib singgah di Singapura apabila mereka kesini.   ANTARA TEMPAT MENARIK DI SINGAPURA Ada banyak sebenarnya tempat yang menarik di…

  • contest,  kisahsidairy.com,  traveloka

    #MyTravelokaEscapade | Menjanjikan Percutian Yang Hebat Ke Sabah

    Assalamualaikum Niat hati ni memang teringin nak bercuti..Tapi bila fikirkan pasal budget percutian ni,bukan sedikit perbelanjaannya..Ia juga perlu di rancang betul-betul untuk membuatkan percutian tu berjaya dan gembira.Yelah..Planning dari awal tu kan penting..Bila kita nak melawat atau nak mengunjung ke sesuatu negara atau tempat,Make sure kita dapatkan maklumat dahulu tentang tu,barulah percutian kita tu dikatakan percutian yang paling berharga..paling manis dalam hidup.Sebenarnya impian aku adalah membawa family untuk bercuti.Cukuplah di dalam negara sahaja,kerana anak-anak masih kecilkan..Perjalanan yang sangat jauh mungkin membuatkan mereka rimas dan tak selesa. Mujurlah Traveloka ada membuat satu contest iaitu You Need A Holiday lah! yang memberikan imbuhan juara yang sangat-sangat berbaloi.  Untuk menyertainya korang boleh klik  You…