• iso,  kisahsidairy.com,  training

    Training ISO Pagi Ni

    Assalamualaikum Hemm…Teringat pulak pagi ni ada training ISO..Isk…dah ler malesss sangat nak attend Training ni.Tapi nak buat macam mana kan…Terpaksa  lah jugak..janji dapat Sijil.. Walaupun Training ni habis petang,tapi aku mintak kelonggaran untuk balik awal..Yelah..hari ni kan separuh hari..So tak boleh nak attend sampai petang la..Kesian si Awfiyah tu pulak.Lagipun hari ni My husband and MIL yang jaga..Risau pulak dia merengek nanti..Satu hal pulak aku kena balik. Lagipun Awfiyah dengan MIL kureng sikit..Tak taulah kenapa..Off record jelah..hahahaha….Jadi,kalau ada my husband ok lagi lah..Hari ni Babysitter aka My SIL memang tak jaga.. Apa itu ISO?? emmmm….better korang google jelah ye…siapa yang bekerja tu taulah kan pasal ISO..so tak perlu aku nak…