• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  nur awfiyah,  parenting blogger,  toys

    Misi Mencari Play Tent Nur awfiyah Tercapai

    Assalamualaikum Takde dah mainan untuk Nur awfiyah!!..Bukan ape.Macam nampak dia tak berminat nak main permainan¬≤ tu.Dia lebih suka mengemas,menyepah tu je..Tapi dari kecil ni lah kita kena ajar anak-anak kita.Permainan Nur awfiyah memang aku dah letakkan dalam satu bakul.Bila dia dah puas menyepah,aku pujuk dia untuk kemas balik..Walaupun mulut membebel,mata menjeling,dia tetap jugak buat.hehe..Buat ummi dia tak jadi marah. Masa aku jenjalan kat blog rakan blogger,terjumpa tentang entry dia beli anak dia Play Tent ni.So,aku menggoogle la kat mana nak beli Play Tent ni.Moh aku senaraikan harga yang aku survey. Lazada- Rm57.90 11street -Rm40.90 Mr.DIY-RM38.00 So,agak-agak korang ,kat mana Play Tent ni aku beli.Nasib baik husband dok survey dan bagi…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE