kisahsidairy.com lifestyle blogger Top supporter

Hadiah Top Komentar Dari Azhafizah.com

Assalamualaikum Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas. Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni. Baru Teringat aku akan dapat hadiah Top […]

kisahsidairy.com

Top Komentar Oktober 2014

Assalamualaikum First Of all,aku nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih atas komen-komen yang diberikan pada setiap entry aku. Aku sangat menghargai setiap blogger yang datang memberi komen atau datang sebagai readers.Kerana tanpa korang,maka sepilah blog kisahsidairy ni. Mari kita terjah Top komentar Oktober 2014 http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ http://www.azhafizah.com/ http://www.khirkhalid.com/ http://blogashalya.blogspot.com/ http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/ Sally yatiey http://jnjikita.blogspot.com/ http://aunidenovella.blogspot.com/ http://mardiahdiana.blogspot.com/ http://mrs.secretary/

percutian RANDOM Top supporter

Cenderahati Untuk Top Supporter Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat. Ole -ole dari langkawi memang aku beli khas untuk para […]

RANDOM Top supporter

Dapat Hadiah Top komentar

Assalamualaikum Hari sabtu sudah..Nasib baik hari nie halfday…Tak berapa nak sihat hari nie..Dah agak dah,bila balik dari Langkawi hari tu,memang dah rasa badan macam tak sihat. Balik nie boleh rest sikit..Sayang pulak nak ambil mc memandangkan hari ni bekerja halfday. Yeay!! dapat hadiah dari dua blogger kesayangan aku ni..Thanks atas hadiah-hadiah nie, Dua hadiah nie […]

kisahsidairy.com RANDOM

Top Supporter Kisahsidairy.com

Assalamualaikum Entry ni khas aku dedikasi kan untuk Top Supporter blog aku.Aku nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kat korang yang sudi menyinggah dan memberi komen di dalam blog aku..Sebenarnya ramai lagi yang memberi komen kat blog aku.Tetapi Top Supporter nie paling banyak memberi komen kat blog aku..Alhamdulillah.. Jom singgah blog mereka ni ~Azhafizah.com ~Khirkhalid.com ~myfirdz-trulylove.blogspot.com […]