• Top komentar

    Top Komentar Blog kisahsidairy.com

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Kalau takde para pengkomen kat blog ni,maka takdelah pageviews mencanak,takdelah orang baca entry aku ni.Para pengkomen ni kita kena hargai mereka,sebab apa,mereka senantiasa bagi support kat kita tau.Ada sesetengah blogger menghargai pengkomen dengan memberikan mereka hadiah dan sebagainya..Insyallah..akan buat macam tu jugak,Cuma sekarang ni aku nak dapatkan widget untuk komen bulanan,tapi tak tau kenapa,bila masuk je widget tu,tak keluar satu pun nama pengkomen..Tu yang masalah tu.. OKlah,kat sini,aku nak perkenalkan dengan korang siapa top komentar yang sangat rajin memberikan komen dalam blog ni. http://maszull.blogspot.com/ Mama maszull ni bukan sahaja kenal di alam maya,tetapi juga diluar,Mama adalah salah seorang ahli JDT Blogger.Dia sangat rajin memberikan komen kepada blog-blog yang…

  • Top komentar

    Blog dah ada Widget Top Komentar

    Assalamualaikum Hai korang?? malam ni terajin nak buat entry.Kotlah korang sudi nak membaca. Ni nak cerita pasal widget terbaru di kisahsidairy.com ni.Actually lama dah nak pasang widget ni,tapi ada tutorial tu bila aku masukkan widget,langsung yak keluar apa-apa.So,aku terus padamkan niat hati nak masukkan widget tu.Tapi untuk tahun ni nak buat pembaharuan pulak. Bagi menghargai TOP KOMENTOR di blog ni,so,aku perlukan widget untuk mereka. Nanti di hujung tahun,akan ada hadiah yang akan menanti mereka..wahhhh..bestkan..Nak hadiah kena rajin komen blog kita lah awak. Setakat ini,inilah orang-orang yang rajin menyinggah dan tinggalkan komen di blog ni.Thanks korang..sayang ketat-ketat

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE