• kisahsidairy.com,  parenting blogger,  saya menang

    Dapat dah Hamper Tollyjoy

    Assalamualaikum Segan pulak hari-hari terima bungkusan..Tapi semalam,bungkusan sedikit besar.Kotak besar dari Citylink weh…Kan best kalau ada orang bagi sejambak bunga…wahhh..berbunga-bungalah kan tengok bunga tu ..bhahahaa…. oklah.meh nak cerita apa yang mak dapat dari Giveaway yang lepas.Yess..mak dapat Hamper Tollyjoy bernilai RM100.Sedikit masa dulu,aku ada sertai Giveaway Hamper Tollyjoy Bernilai Rm100 Sempena Tollyjoy Baby day 2016 anjuran dari blogger azlindaalin.com Alhamdulillah…syukur..rezeki Naura dan sepupunya..Kenapa dengan sepupunya pulak kan..Sebab yang ada dalam hamper tu,ada yang tak sesuai dengan Naura dan uminya,so kita bagi-bagilah kepada mereka yang layak ..betul ke tidak. ececeh..acah-acah mak enon dok belek hadiah tu…member yang amik gambar ni…bhahaha…masa tu excited tengok apa barang yang kita dapat tu…whh..seronok weh.. Thanks…

  • kisahsidairy.com,  parenting blogger

    Menang Hamper TollyJoy Dari Giveaway Azlinda Alin

    Assalamualaikum Rezeki anak-anak di bulan puasa ni kan..Alhamdulillah…Menang Hamper Tollyjoy bernilai rm100.Huishhh.sape nak bagi kan.. Saja nak menjoinkan diri dalam giveaway anjuran Azlinda Alin.Tak sangka pulak terpilih untuk menjadi pemenang. Tu..nama yang kat bawah sekali..heheheh Dulu aku ada juga menang hamper barangan Tollyjoy masa masuk pertandingan Bayi bulan ini di dalam majalah PAMA..Ada aku ceritakan di entry ini Dah sampai Barang yang ditunggu. Kali ni kira kali kedualah aku dapat barangan dari Tollyjoy..Aku suka sangat bauan dari Tollyjoy ni..Wangi je..Naura pun suka…Kalau awfiyah dia suka baby carrie junior je.. By the way,thanks to Azlinda dan tollyjoymalaysia.Tak sabar nak tunggu barang sampai..hehehe