kisahsidairy.com nuffnang thanks to Blogger sayang

Menjejak Si Nuffnangers

Assalamualaikum Dah lama rasanya tak melihat siapa yang telah menjejakkan kaki ke blog ni.Memang di akhir-akhir ini amat kurang rakan blogger yang datang menjengah ke blog ni.Kadar pageviews semakin menurun. Tapi aku tak salahkan diorang kan..Hak diorang untuk datang dan pergi.Tiada batasan.Mungkin kerana aku kurang menjejakkan kaki seperti dulu.Berblogwalking dan menjoinkan diri dalam segmen.Itu aku […]

Dunia Blogging.Blogger baru thanks to Blogger sayang

Terima hadiah Dari blogger

Assalamualaikum Alhamdulillah..hadiah dah sampai petang semalam..Walaupun kat rumah takde orang,tapi abang posmen letak je sampul surat berdaftar tu dekat dalam peti pos..Oklah tu kan dari kena ambil dekat pejabat pos. Aku dapat hadiah keychain kebaya Nyonya nie sebab aku adalah Pengkomen Tegar di Blog beliau untuk bulan oktober lepas.Cantik.. Siap ada kad lagi Nielah keychainnya..cantikkan…aku […]

RANDOM thanks to Blogger sayang

Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Part 2

Assalamualaikum Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie.. AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka.. Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Tak rugi untuk korang terjah […]

BLOG MATTERS Suka Hati thanks to Blogger sayang

Sentap Mak!!

Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat. […]

thanks to Blogger sayang

Entry Khas Untuk MiaLiana-Thanks A lot

Assalamualaikum Kenapa entry aku pasal Mialiana??? Sebab dengan berbesar hatinya dia telah menyelamat kan aku dari dibuang dari bloglist Blogger yang masukkan aku dalam bloglist mereka..Ayat berbelit-belit da… Sebelum nie Memang aku ada buat entry “Perlu Pendapat Korang Nie”.. Dan disebabkan entry tu la aku masih lagi x menemui jalan benar,hanya jalan buntu sahaja… Puas […]