• kisahsidairy.com,  nuffnang,  thanks to Blogger sayang

    Menjejak Si Nuffnangers

    Assalamualaikum Dah lama rasanya tak melihat siapa yang telah menjejakkan kaki ke blog ni.Memang di akhir-akhir ini amat kurang rakan blogger yang datang menjengah ke blog ni.Kadar pageviews semakin menurun. Tapi aku tak salahkan diorang kan..Hak diorang untuk datang dan pergi.Tiada batasan.Mungkin kerana aku kurang menjejakkan kaki seperti dulu.Berblogwalking dan menjoinkan diri dalam segmen.Itu aku akui,sejak kehadiran Nur awfiyah lagi.Masa sangat terbatas,tapi demi kasih sayang seorang ibu,aku pasrah je..Takpe..Mungkin aku boleh perbaikinya sekarang dan akan datang. Tak perlu nak rushing sangat kan..hehehe…Kalau dlu setiap masa yang ada aku akan berpeluang untuk blogwalking,khususnya waktu malam.Sekarang dah jarang nak dapat berbuat demikian. By the way,aku amat berterima kasih kepada mereka yang masih…

  • Dunia Blogging.Blogger baru,  thanks to Blogger sayang

    Terima hadiah Dari blogger

    Assalamualaikum Alhamdulillah..hadiah dah sampai petang semalam..Walaupun kat rumah takde orang,tapi abang posmen letak je sampul surat berdaftar tu dekat dalam peti pos..Oklah tu kan dari kena ambil dekat pejabat pos. Aku dapat hadiah keychain kebaya Nyonya nie sebab aku adalah Pengkomen Tegar di Blog beliau untuk bulan oktober lepas.Cantik.. Siap ada kad lagi Nielah keychainnya..cantikkan…aku saja letak kat tepi calender tu..bila pandang aku akan ingat siapa yang bagi aku keychain nie. Jom terjah blog beliau nie..Pssstt…kalau korang nak jadi ahli atau nak beli barangan shaklee nie boleh hubungi ena untuk urusan pembelian dan pendaftaran occay zarenaheeney. To Ena : Thanks for the lovely gift…Moga persahabatan kita akan kekal terjalin..Tak tahu…

  • Carta pengomen tegar,  thanks to Blogger sayang

    Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Part 2

    Assalamualaikum Semalam aku dah pun terbitkan satu entry untuk menghargai 20 top komentar di blog KisahSiDairy nie.. AKu harap korang dahpun terjah ke blog2 mereke Bagi mereka yang ketinggalan untuk menerjah blog mereka,aku sertakan link entry aku semalam untuk kroang ke link mereka.. Pengomen Tegar Di Blog Kisah Si Dairy Tak rugi untuk korang terjah blog mereka,kerana mereka adalah blogger yang rajin bertandang ke blog-blog aku dan blogger lain..mereka tidak sombong untuk berkenalan baik dengan blogger lama atau baru. Disini aku akan sertakan lagi senarai top komentar dari 11-20..yang banyak juga memberi sumbangan backlink pada aku.. Jom Terjah >> http://ourmemoria.blogspot.com maaf,xdpt nak siarkan banner shiela sebab tak tahu apa masalah tak…

  • Blogwalking,  Suka Hati,  thanks to Blogger sayang

    Sentap Mak!!

    Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat. Farah dah tau sikit sebanyak tentang aku nie..Dia tau apa yang berlaku dan apa yang sedang aku lalui..Aku pernah menceritakan pada farah satu ketika dulu..Tapi biarlah rahsia…Thanks farah sudi dengar bebelan akak nie.. Farah orang yang senang untuk berbicara dengannya..Rasa macam dah lama kenal pulak dengan si farah. Of course korang kenal sape empunya blog…

  • thanks to Blogger sayang

    Entry Khas Untuk MiaLiana-Thanks A lot

    Assalamualaikum Kenapa entry aku pasal Mialiana??? Sebab dengan berbesar hatinya dia telah menyelamat kan aku dari dibuang dari bloglist Blogger yang masukkan aku dalam bloglist mereka..Ayat berbelit-belit da… Sebelum nie Memang aku ada buat entry “Perlu Pendapat Korang Nie”.. Dan disebabkan entry tu la aku masih lagi x menemui jalan benar,hanya jalan buntu sahaja… Puas da aku godek-godek setting semua..tapi masih tak jumpa..Tu la…Tamo belajar pasal ape..kan da kena. Sampai la aku menang segmen dari Mialiana,then aku selitkan sikit masalah aku nie..Laju-laju dia komen dan terbuka hati untuk menolong aku yang baru nak terkial-kial..harap je blogger da bertahun…langsung tak tau ape-ape..tapi kata orang kalau kita takde kesilapan kita x boleh…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE