• Uncategorized

    Tetamu Syawal

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ Nak cerita lagi bab beraya ni.And korang sedia maklum,tahun ni aku beraya di Melaka kan.Korang boleh baca entry beraya di entry Hari Raya Pertama Kami Actually ramai jugak kawan-kawan lama aku yang dok menanyakan bila nak beraya di Johor.Yelah.turn diorang beraya di Johor,nak jugak ziarah kawan-kawan lama kan.Lepas balik Johor,terus aku roger-roger kawan-kawan aku di sini.Hah..Aku ada entry yang mungkin korang belum baca lagi.Aku ada up entry di Beraya di Johor pula. Bila dah balik ke Johor,of courselah beraya di rumah kawan-kawan dan saudara mara kat sini.Gambar banyak aku tak snap.oh..rugi tau.. Tapi malam tu,diorang dah pakat nak beraya rumah walaupun tak semua yang datang.Tapi ada satu…