• Uncategorized

    Mudahnya Berbelanja dengan Eshop Tesco

    Assalamualaikum  Hai Korang☺☺☺Selamat berhujung minggu..Apa aktiviti korang untuk hari minggu ni..Pergi bersiar-siar dengan family? Seronok tu..Aku pun sedang menikmati percutian di Kluang..Lepas pada program bersama anak-anak yatim,take one day untuk habiskan percutian ni..bawa anak menikmati keindahan Bandar Kluang. Oklah..nanti aku update entry pasal Kluang tu ye..Lupakan seketika pasal percutian ni.Sekarang ni zaman IT kan..Semuanya di hujung jari.Selalunya kita beli barang-barang seperti alat makeup,baju,handbag semua di atas talian kan.. Dan sekarang ni,Kalau korang perhatikan banyak juga Shopping mall yang dah menggunakan perkhidmatan delivery.Salah satunya Tesco..Tesco adalah gedung pembelian barang harian termasuk barang kering dan basah,serta keperluan-keperluan lain.Sebenarnya Eshop Tesco ni baru jugak diperkenalkan,cuma aku baru ni menggunakan perkhidmatan mereka.Syok jugak kan..Jimat…