• product bumiputera

    ATASI RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN

      RAWAT RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN| Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal-gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Serius stress oi.Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…   Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan kegatalan kepala.Tapi tu pun kita kena rajin.Macam aku dulu kan,dah pelbagai syampu dan conditioner dah aku cuba.Dari hat murah sampailah hat mahal.Harga syampu lain,harga conditioner lain.Tu belum part untuk serum rambut dan sebagainya.Macam-macam tau.Duit dah banyak keluar untuk try syampu yang rakan-rakan syorkan.Rasa dah malas nak amik tau dah bila diorang sebut pasal syampu jenama…

  • Uncategorized

    SweetRoyale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan

    Assalamualaikum Sweet Royale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan | Ramai sekarang ni yang dah mula sedar akan penjagaan kesihatan.Pengambilan makanan juga dititikberatkan.Selain itu,ada juga yang mengambil inisiatif untuk mengelakkan pengambilan garam dan gula dan menggantikan dengan manisan Stevia. Apa itu Stevia Stevia adalah pemanis semulajadi daripada tumbuh-tumbuhan.Stevia berasal dari keluarga bunga matahari atapun nama saintifiknya Astereacea.Stevia yang digunakan sebagai pemanis gula semulajadi adalah Stevia daripada species Stevia Rebaudiana. SweetRoyale adalah pemanis stevia yang diadun rapi menjadikan ia sesuai untuk mereka yang gemarkan rasa manis seakan gula tanpa kalori.Gunakan pemanis  SweetRoyale dalam apa juga hidangan kegemaran korang.Setiap 2 gram SweetRoyale memberikan kemanisan setara 2 sudu teh gula. SweetRoyale Stevia…

  • Uncategorized

    Botanic Health Citrus Dan Relief Essential Oil Produk terbaik dari Lynnity

    Assalamualaikum Botanic Health Citrus  Dan Relief Essential Oil Produk terbaik dari Lynnity| Siapa tak nak jaga kesihatan kan,semua orang nak jaga kesihatan.Bukan sahaja dari segi membuat senaman semua tu,malah merangkumi pemakanan yang kita ambil seharian tu juga harus dititikberatkan. Bila usia dah makin meningkat ni,risau dengan kedatangan pelbagai jenis penyakit sekarang ni.Sebab tu,kena ubah cara pemakanan kita. Kena ambil makanan  yang berkhasiat dan sihat. Baru-baru ini aku ada mengambil Lynnity Botanic Health Citrus .Produk ni dah lama di pasaran.cuma yelah,jarang orang nak ambil kira tentang pemakanan yang memberikan kesihatan ni.Bila aku ambil Botonic Health Citrus ni dari Lynnity,alhamdulillah..senang benau nak ke bilik air.sangat lancar je pembuangan saki baki makanan yang tinggal…

  • Uncategorized

    Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser

    Assalamualaikum Hai korang ☺☺.Hari ni aku nak perkenalkan satu produk terbaru yang aku dan keluarga aku gunakan setiap hari.So,disini aku nak bagi pendapat sikitlah tentang produk yang aku nak perkenalkan dekat korang ni. Adakah semua seperti aku? Sentiasa mengutamakan air, walaupun berada di mana-mana. Dengan produk dari Aqua Kent Malaysia, aku dapat menghilangkan dahaga  bila-bila masa waktu bekerja, waktu rehat, atau bila aku rasa nak minum minuman panas. Hari ini aku nak berkongsi dengan anda semua tentang produk yang aku baru pasang di dapur rumah , iaitu Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser AQ50-2C. Penapis air ini diletakkan atas kaunter dapur, kerana ia tidak mengunakan banyak ruang.…

  • Uncategorized

    Testimonial Tudung De Salma

    Assalamualaikum Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung…Semuanya ada mengikut trend terkini. Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap. Beberapa tahun yang lalu, aku dah terpikat dengan design dari De Salma.Yang penting amat sesuai dengan bentuk muka aku ni.Dan sekarang aku lebih suka untuk membeli tudung dari DeSalma collection.Yang pastinya cantik dan mampu untuk aku miliki. Disebabkan terlalu minat dengan DeSalma nie, aku menjadi salah seorang Testimonial dari salah satu fanpage yang menjual tudung de salma ni..…

  • Produk,  tentang product,  Uncategorized

    Terima Sudah Hadiah GA-Chewable Vita-C Plus

    Assalamualaikum En.posmen datang hantar parcel untuk aku hari nie..Dah agak,hadiah dari GA duniashida.com dah sampai.. Boleh baca entry dari sini pasal hadiah tu ye >> http://www.kisahsidairy.com/2014/02/menang-hadiah-dari-ga-duniashida_27.html Chewable Vita-C Plus Apakah Kelebihan Chewable Vita-C Plus Rasa lebih sedap dan lebih seronok untuk dinikmati. Lebih mudah dikunyah dan sesuai untuk seisi keluarga. Menarik minat kanak-kanak untuk mengambil Vitamin C dan dos nya sudah bersesuaian untuk kanak-kanak. Lebih sesuai untuk golongan berusia yang mempunyai masalah penghadaman yang lemah dan susah untuk menelan disebabkan sakit ataupun faktor ketuaan. Lebih sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah fizikal dalaman seperti gastroesophageal reflux disease ataupun ketumbuhan esophageal yang mempunyai masalah menelan tablet. Lebih sesuai untuk mereka yang selalu berada…

  • advertorial,  Produk,  review product,  tentang product,  Uncategorized

    Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

    Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang aku gunakan kakak ipar aku untuk mencubanya. Nielah yang aku dapat…heheh…satu kotak ada 10 botol.Dan aku dapat 3 kotak  untuk sebulan. Apa yang terkandung dalam Fairy Beauty nie…sila baca.. 12 Kelebihan ajaib yang ada pada Fairy Beauty Fairy Whitez ni adalah Mengurangkan penampilan kedutan dan garis-garis halus Menegang dan menghaluskan kulit Menggalakkan sel dan tisu…

  • Uncategorized

    Samsung Melancarkan Produk terbaru Samsung Galaxy S4

    Assalamualaikum Pada 27 april 2013 SAMSUNG  telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu Samsung galaxy S4. Malaysia merupakan negara Terawal mendapat gadget itu..wah…bertuah Malaysia Kan lihat Pengenalan Samsung Disini Dari pandangan sisi memang nipis.. spesifikasi Samsung Galaxy S4 Cip 4+4 Teras 1.6Ghz      Skrin 5-inci (HD penuh)  Kamera 13MP / 2MP      Memori 2GB RAM Bateri 2600mAh Harga Samsung Galaxy S4 ialah RM2499. Syarikat telekomunikasi seperti Digi,UMobile, Celcom dan Maxis telah membuat promosi untuk S4..So dapatkan lah segera.. Maklumat lanjut ada Di >>>>SINI<<<<<<