product bumiputera produk review

ATASI RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN

  RAWAT RAMBUT GUGUR,KELUMUMUR DAN GATAL DENGAN PRODRUFF BEHINDSKIN| Stress tau mak bila ada 3 masalah ni.Dah la gatal-gatal kulit kepala,kelumumur ditambah pulak dengan rambut gugur.Serius stress oi.Lagi pulak yang bertudung tu,bila dah gatal kulit kepala,pakai tudung,rasa serba tak kena je.Macam nak hagung kepala kat dinding..hahahaha…   Sebenarnya ada je tips hilangkan kelumumur,rambut gugur dan […]

RANDOM

SweetRoyale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan

Assalamualaikum Sweet Royale Stevia Sweetener untuk mereka yang utamakan kesihatan | Ramai sekarang ni yang dah mula sedar akan penjagaan kesihatan.Pengambilan makanan juga dititikberatkan.Selain itu,ada juga yang mengambil inisiatif untuk mengelakkan pengambilan garam dan gula dan menggantikan dengan manisan Stevia. Apa itu Stevia Stevia adalah pemanis semulajadi daripada tumbuh-tumbuhan.Stevia berasal dari keluarga bunga matahari atapun […]

RANDOM

Botanic Health Citrus Dan Relief Essential Oil Produk terbaik dari Lynnity

Assalamualaikum Botanic Health Citrus  Dan Relief Essential Oil Produk terbaik dari Lynnity| Siapa tak nak jaga kesihatan kan,semua orang nak jaga kesihatan.Bukan sahaja dari segi membuat senaman semua tu,malah merangkumi pemakanan yang kita ambil seharian tu juga harus dititikberatkan. Bila usia dah makin meningkat ni,risau dengan kedatangan pelbagai jenis penyakit sekarang ni.Sebab tu,kena ubah cara […]

RANDOM

Aqua Kent Hot and Cold Table Top Water Dispenser

Assalamualaikum Hai korang ☺☺.Hari ni aku nak perkenalkan satu produk terbaru yang aku dan keluarga aku gunakan setiap hari.So,disini aku nak bagi pendapat sikitlah tentang produk yang aku nak perkenalkan dekat korang ni. Adakah semua seperti aku? Sentiasa mengutamakan air, walaupun berada di mana-mana. Dengan produk dari Aqua Kent Malaysia, aku dapat menghilangkan dahaga  bila-bila […]

RANDOM

Testimonial Tudung De Salma

Assalamualaikum Sekarang ni boleh dikatakan pelbagai jenis tudung di pasaran.Dari shawl sehinggalah tudung sarung…Semuanya ada mengikut trend terkini. Kalu dulu aku memang suka pakai shawl.Tapi bila bekerja aku lebih suka pakai tudung sarung.Memudahkan aku juga bila nak solat.Tak payah nak ambil masa lama untuk bersiap..Yelah, nanti orang kata ambil kesempatan pulak bersiap. Beberapa tahun yang […]

produk review

Terima Sudah Hadiah GA-Chewable Vita-C Plus

Assalamualaikum En.posmen datang hantar parcel untuk aku hari nie..Dah agak,hadiah dari GA duniashida.com dah sampai.. Boleh baca entry dari sini pasal hadiah tu ye >> http://www.kisahsidairy.com/2014/02/menang-hadiah-dari-ga-duniashida_27.html Chewable Vita-C Plus Apakah Kelebihan Chewable Vita-C Plus Rasa lebih sedap dan lebih seronok untuk dinikmati. Lebih mudah dikunyah dan sesuai untuk seisi keluarga. Menarik minat kanak-kanak untuk mengambil Vitamin C […]

produk review tentang product

Review Product : Fairy Beauty Fairy Whitez From Hishop

Assalamualaikum Hari nie aku nak memperkenalkan satu produk yang berasaskan minuman berperisa sedap yang pastinya korang suka untuk mencubanya. 1st time rasa memang dah jatuh hati,rasa masam manis buah memang sangat-sangat menyelerakan. Pertama kali aku terima parcel ni,memang dah keterujaan walaupun testimoni bertukar tangan pada kakak ipar aku,Yelah,masa aku terima parcel nie,aku tengah pregnant.Tu yang […]

RANDOM

Samsung Melancarkan Produk terbaru Samsung Galaxy S4

Assalamualaikum Pada 27 april 2013 SAMSUNG  telah melancarkan produk terbaru mereka iaitu Samsung galaxy S4. Malaysia merupakan negara Terawal mendapat gadget itu..wah…bertuah Malaysia Kan lihat Pengenalan Samsung Disini Dari pandangan sisi memang nipis.. spesifikasi Samsung Galaxy S4 Cip 4+4 Teras 1.6Ghz      Skrin 5-inci (HD penuh)  Kamera 13MP / 2MP      Memori 2GB […]