• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  template

    Bertukar Ke Template Baru Lagi

    Assalamualaikum Salam jumaat semua..Saja nak cerita pasal template baru aku ni.hehe..Biasalah,bila dah bosan dengan template lama,kita Bertukar Ke Template Baru pulak kan.Lepas tu dah bertabur tak tentu pasal segala jenis coding. Aku ingat saja nak tukar kepada Responsive Template.Tapi tak taulah samada template ni mesra SEO atau tak.Bila aku check,macam takde mesra SEO pun..Arghhh..Sudah…Last-last,lantakkan sajalah..Janji template nampak ok..Cantik?? Entah la..Pada aku x cantik,cuma kemas je. Korang rasa kemas tak blog aku yang berwajah baru ni.Harap lepas ni aku dapat kekalkan template ni dalam setahun dua..hahahaha… Penat oooo nak main coding ni..Boleh sakit kepala..Ni pun aku rasa sakit kepala dok nak cari coding nak buat itu ini..Tapi alhamdulillah..berkat pertolongang google tolong…

  • template

    Blog Telah Diselamatkan oleh DayangDeno

    Assalamualaikum Alhamdulillah..masih bernafas lagi blog nie.Semalam dengan keadaan huru hara sekejap bila tak dapat nak restore balik backup coding..huh…rasa nak pecah kepala..Nie semua gara-gara kononnya nak tunjuk keheroan edit blog sendiri…memang dah cantik-cantik buat banner..Tapi bila dah tak jadi,ingat nak backuplah balik pada coding lama..Last-last cari yang coding backup,terus tak jumpa.. Amek kau!!! Blog nie telah dapat diselamatkan oleh dayang deno..Big Thanks dik,sebab tolong akak…Terharu bila orang tolong kita..Mula-mula tanya dia tentang template ape yang senang untuk diedit..Aku bagitau apa problemnya kat deno..Dia bermurah hati untuk tolong aku..Thanks sangat-sangat..Ingat petang tadi dapatlah jumpa dia sebab dia ada kat JB hari nie…Tapi ada masalah yang tak dapat disettlekan cepat,menyebabkan aku terpaksa…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE