kisahsidairy.com lifestyle blogger template

Bertukar Ke Template Baru Lagi

Assalamualaikum Salam jumaat semua..Saja nak cerita pasal template baru aku ni.hehe..Biasalah,bila dah bosan dengan template lama,kita Bertukar Ke Template Baru pulak kan.Lepas tu dah bertabur tak tentu pasal segala jenis coding. Aku ingat saja nak tukar kepada Responsive Template.Tapi tak taulah samada template ni mesra SEO atau tak.Bila aku check,macam takde mesra SEO pun..Arghhh..Sudah…Last-last,lantakkan sajalah..Janji […]

template

Blog Telah Diselamatkan oleh DayangDeno

Assalamualaikum Alhamdulillah..masih bernafas lagi blog nie.Semalam dengan keadaan huru hara sekejap bila tak dapat nak restore balik backup coding..huh…rasa nak pecah kepala..Nie semua gara-gara kononnya nak tunjuk keheroan edit blog sendiri…memang dah cantik-cantik buat banner..Tapi bila dah tak jadi,ingat nak backuplah balik pada coding lama..Last-last cari yang coding backup,terus tak jumpa.. Amek kau!!! Blog nie […]