• JOHOR,  johor bahru

    Tempat percutian menarik di Johor sempena cuti sekolah

    Tempat percutian menarik di Johor sempena cuti sekolah | Cuti persekolahan baru je beberapa minggu bermula kan.Tentu ibu bapa dah ada plan untuk bawa anak bercuti semasa musim persekolahan. Jika korang tidak tahu ke mana nak bawa anak-anak korang untuk bercuti, mungkin umi boleh tolong suggestkan beberapa tempat yang boleh di kunjungi di Johor di musim cuti sekolah ni.Dan jika ada diantara ibu bapa yang ingin ke Johor ,tetapi tak tau mana tempat best untuk bawa anak-anak , bolehlah tengok beberapa list yang boleh umi cadangkan di bawah ni ye.   Tempat percutian menarik di Johor sempena cuti sekolah LEGOLAND Legoland adalah salah satu lokasi yang sangat popular apabila korang…