Showing 3 Result(s)
Makan Roti Canai Sarang Burung Restoran Sharifah Taman Air Biru
FOOD REVIEW

Makan Roti Canai Sarang Burung di Restoran Sharifah Taman Air Biru

Makan Roti Canai Sarang Burung di Restoran Sharifah Taman Air Biru | Cerita sebelum PKP, teringin nak makan roti canai sarang burung di Pasir Gudang ni.Dulunya Viral tempat ni.Tapi umi tak sure la sekarang Roti canai sarang burung di Pasir Gudang ni umi tau di Restoran Sharifah ni jelah.Itupun hari tu terlalu kat timeline kawan umi.Jadi ternampak post yang dia share beberapa bulan yang lepas. Tapi sekarang ni dah merata …

10 TEMPAT MAKAN SEDAP SEKITAR JOHOR BAHRU
FOOD REVIEW

10 Tempat Makan sedap sekitar Johor Bahru

Lihat seharai 10 tempat makan sedap sekitar Johor Bahru ni pasti membuatkan korang akan rasa tak sabar nak mencuba semua makanannya. Di Johor ni memang banyak tempat makan menarik yang kita boleh pergi.Tetapi umi akan senaraikan 10 tempat makan menarik di Johor yang boleh korang cuba apabila korang datang ke sekitar Johor ni. Korang kena ketahui juga mana port makan best di Johor ni walaupun korang orang Johor kerana ada …