• kisahsidairy.com,  lifestyle blogger,  telco

    Internet macam siput!!

    Assalamualaikum Berapa banyak data yang selalu korang perlukan dalam sebulan? adakah cukup untuk 3-4gb sebulan? emm…macam aku ni banyak guna internet kat rumah dan kat office.Data mobile pun macam jarang guna.. Kalau kat rumah pun aku guna data mobile husband aku..hahaha..sebab dia sebulan banyak weh..Tapi kekadang rasa tak puas hati jugak bila kita top up internet je sebulan lebih rm50.Tapi data lembab gila.Tu yang rasa nak tukar kepada yang lain. Kekadang ada beberapa telco ni,masa iklan kemain lagi..internet tu la..bla…bla…tapi bila dah 4-5 bulan pakai dah macam hampeh…Rasa tak banyak guna data mobile..Tapi tup-tup dah guna 80% kuota internet Saper pernah alami macam aku ni..Dah memang bosan weh dengan telco…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE