• Uncategorized

    Selamat Tahun Baru | SalamMaal Hijrah 1439H

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Alhamdulillah..di tahun yang baru,di hari yang mulia iaitu penghulu segala hari.Moga di tahun yang baru ini,kita semua beroleh kesihatan yang baik,ilmu yang barakah,rezeki yang baik dan hati yang tenang. credit pic : newteknoes. Bila sebut je azam baru,of course kita memasang impian dan harapan agar diri kita menjadi yang lebih baik,segalanya baik.Tak terkecuali pada diri aku sendiri,.Nak mengharapkan agar diri ini sentiasa positif,sentiasa memperbaiki kesilapan diri untuk ke arah yang lebih baik. Moga apa yang aku impikan akan tercapai hendaknya. Ya Allah jika doa² ku menurutmu baik kabulkanlah Ya allah jika doa² ku bisa mengubahku menjadi baik percepatkanlah Ya Allah jika doa² ku bisa menghapuskan dosa² ku Perkenankanlah…

  • Uncategorized

    Hari Terakhir di Tahun 2013

    Assalamualaikum sumber :google Hari nie adalah hari terakhir kita di tahun 2013.. Segala kenangan pahit dan manis di tahun 2013 akan dikenang di tahun hadapan.. 2013 meninggalkan segala suka dan duka kehidupan kita.Segala azam telahpun tertunai untuk tahun 2013 nie.Mungkin ada juga yang belum terlaksana… Aku seperti biasa azam tahun nie,Alhamdulillah tercapai…Cuma impian untuk mendapatkan sesuatu itu masih samar-samar..Insyallah. Dengan izin Allah,Impian aku akan tercapai tahun hadapan… Ada yang cuti ke esok? sempena menyambut kedatangan 2014 nie? Aku esok bekerja..Company tak ambil pun cuti awal tahun..So,kerja la… Kepada mereka yang bercuti esok,selamat  bercuti… Hari nie dah boleh buat azam baru untuk tahun 2014…Apa azam korang…cer cite sikit…boleh share kat sini..

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE