• Swgmwn

    Segmen bloglist kisahsidairy Tamat

    Assalamualaikum Hai korang??Salam 17 ramadhan..tup-tup dah nak raya kan.Ok,entry ni bukab nak cerita pasal persiapan raya.Tapi nak cerita pasal segmen yang aku adakan pada awal bulan 6 hari tu. www.kisahsidairy.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june_2.html?m=1 Thanks kepada semua yang menyertai segmen kisahsidairy ni.Maaf kerana lewat untuk memberitahu senarai pemenang. Insyallah esok aku akan umumkan mereka yang akan tersenarai didalam bloglist blog ni.Atas masalah yang tak dapat nak dielakkan,terpaksa juga tangguhkan senarai pemenang. Harap korang sabar menanti..Sambil tu,korang boleh blogwalking ke senarai mereka yang menyertai segmen ini. Yang mana takde dalam senarai,insyaallah,esok aku akan update k. Senarai Penyertaan http://www.mialiana.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://herneenazir.com/2017/05/30/segmen-bloglist-kisahsidairy-com-june-2017/ http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://www.pokcikblogger.com/2017/05/assalamualaikum-segmen-bloglist.html http://www.kasihjuju.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://atiqahamelya.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://maszull.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahdiarycom-june-2017.html http://www.syuhadasalleh.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://jombercontest.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://www.ceriteraibu.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html  http://messarah.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html http://www.aimisyahirah.com/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html https://inibelogantynid.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-kisahsidairycom-june.html…