• produk review

    Brilliant Playschool Roadshow dari Wyeth Nutrition

    Assalamualaikum Brilliant Playschool Roadshow dari Wyeth Nutrition | Beberapa hari lepas Wyeth Nutrition telah mengadakan Brilliant Playschool di New Wing Centre court, Aeon Jusco Tebrau.Roadshow ini telah diadakan dari 25- 29 July 2018.So,aku tak lepaskan peluang untuk bawa Naura Auni untuk join aktiviti yang dijalankan di sana.Roadshow ini diadakan bagi memberitahu ibu bapa bahawa setiap kanak-kanak mempunyai keupayaan untuk bersinar dan keupayaan mereka dapat di pupuk melalui Parental Love and S-26 Gold Progress & S-26 Gold Promise. Kanak-kanak yang berumur 3 tahun telah pun dijemput untuk Roadshow ini bagi menyertai aktviti yang direka khas untuk mereka.Dan disitu Naura berpeluang untuk melihat kecemerlangan yang dia dapat dalam setiap aktiviti yang dijalankan.…

  • kisahsidairy.com,  motherhood,  nur awfiyah,  PARENTING,  susu formula

    Tukar Susu Punca Awfiyah berkahak

    Assalamualaikum Bila terbaca entry farah bubbly disini,baru teringat tentang penukaran susu awfiyah yang menyebabkan dia batu berkahak. Kononnya ummi si awfiyah nie nak ler cari susu yang lain untuk dia memandangkan dia dah terlalu sihat..heheh..Aku pun dok usha kat pasaraya susu untuk bayi berusia 3 bulan.Ternampak lactogen dan Dupro..tanpa berfikir panjang terus aku pilih Lactogen. Bagi dalam 2 hari gitu dah berbunyi dada si awfiyah..Rupanya kahak dah banyak dalam kerongkong dia tu.Dah nampak perubahan dari segi buang air besar,selalu cherry berry yang kerap. hasil ihsan google.. Selepas dari terdengar kahak dia tu aku dah stop bagi dia susu lactogen.Memang menyesal tahap gaban sebab tukar susu dia.Ahad lepas aku terus beli…