• Uncategorized

    Suprise Birthday Untuk Emak

    Assalamualaikum Jumaat yang lepas,Birthday my mom yang ke 53 tahun.Kami adik beradik dah plan awal untuk “Suprise Birthday” dia.. Tapi plan asal macam kelam kibut sikit sebab malam tu dia ada Majlis Marhaban di rumah jiran aku..Tukar plan di saat akhir..Sebab adik aku dah bagitahu kat dia awal-awal supaya balik cepat..Adik aku bagitahu yang dia kena balik malam tu jugak..So.selepas dia keluar tu,kitorang dok set up mana yang patut..Mastermind dalam plan ni adalah ayah aku..Tapi dia tak tau yang dia pun kena kejutan jugak..bhhahaa… Nak tengok suprise birthday malam tu? ala…baru perasan terbalik video ni.. Me,emak dan ayah…  Nasib baiklah sempat buat preparation memandangkan aku bekerja hari tu..Balik kerja terus…