• supplement

    Amalkan Pati delima Gulsan

    Assalamualaikum Hai korang☺☺ sebenarnya dah lama aku amalkan pati delima Gulsan ni.Start dari aku mengandung,sampailah sekarang. Lagi pulak sejak melahirkan Naura,memang aku akui,sakit yang aku alami satu ketika dahulu datng balik.Doktor pun tak dapat nak mendiagnos kan apa punca jantung sebelah kiri aku ni degupannya tidak normal.susah aku nak terangkan kat korang.Sebab aku sendiri pun tak pasti masalahnya tu. Cuma sejak melahirkan Naura memang berbeza sebelum mengandung.Tapi sejak-sejak mengandung tu pun dah mula timbul nak bernafas tu kadang-kadang sesak.Lepas tu cepat rasa penat.kadang tu pulak,tiba-tiba je jantung berdegup laju tau..Tak taulah apa puncanya.Nak kata mungkin stress,penat pun ada jugak..Sebab apa stress? biarlah rahsia.. Source:google Oklah..bila dah dapat tahu ada penyakit…

  • Uncategorized

    Seven Seas Multivitamin Syrup supplement Terbaru untuk Naura

    Assalamualaikum Hati ibu mana yang tak risau kan,bila anak tiap-tiap bulan akan ada demam,batuk dan selsema.Ubat jangan cakaplah,rasanya dua bulan sekali mesti jumpa doktor.Kekadang tu sebulan sekali pun ada. Baru je keluar hosital 2 minggu lepas.Aku ada ceritakan tentang Naura warded di hospital Kota Tinggi di Entry Naura Warded .Ubat pun tak habis lagi.Walaupun Naura breastfeeding,tapi antibodinya taklah sekuat mana.Kesian pulak bila dah batuk dan selsema tu.Yelah..Nak tido pun payah.Pulak tu time kena batuk dan selsema pada tengah malam.Tengah syok nak tidur,mulalah batuk dan selsema dia tu.Nak kata sejuk tu tak jugak sebab dia berpeluh.Takkan nak tutup terus kipas..Lagi la panas..Lagi la dia tak selesa. Kebanyakkan yang aku google tentang supplement…