BLOG MATTERS Suka Hati thanks to Blogger sayang

Sentap Mak!!

Assalamualaikum Oh tidak!! rasa macam sedih yang amat tapi tak tahulah kenapa..Ini semua angkara Farah si bublynotes tu.. Tak sangka dia review blog mak ni nyah!!.. Kata-kata yang menyentap lubuk hati akak ni..Mungkin korang tau itu kata-kata biasa dari farah..Tapi yang mengenali farah dan berkawan dengannya mesti rasa kata-kata itu satu penghargaan yang amat sangat. […]

Sharing Suka Hati

Perihal Orang Kita

Assalamualaikum Maii nak Cite skit..Benda nie da 2 hari aku nak bgtau..Dek kerana terlalu sibuk,terpakse la dilupakan..lagipun nak upload pic kt dlm pc nie aku lupe pulak nak bawak usb.. Mase dalam perjalanan balik dari Melaka tuari,sempat lagi la aku dok dalam kete nie snap beberapa pic beberapa bijik kereta,..Rasenye bukan beberapa sbbnya terlalu banyak […]

Suka Hati

Akhirnya sampai juga Di Bumi Melaka

Assalamualaikum Akhrinya selamat sampai ke bumi melaka…Highway memang ler jammed teruk hari nie…Nak berhenti minum kat RnR pun sesak…Last-last amik keputusna untuk teruskan perjalanan.Dari Johor tadi pukul 5 petang..Sampai melaka dekat pukul 11 jugak la..Jammed merata-rata tempat.. Dalam perjalanan kat highway tadi,sempat singgah kat perhentian untuk guna bilik air je..nak refresh badan sikit..Al-maklum ler perayaan […]

Suka Hati

Entry Ape Nie

Assalamualaikum Memang ketandusan idea nak mengarang entry hari nie..Sebabnya hari nie kepala memang semak dek kerana sakit kepala yang kekadang timbul tenggelam ni.. Penyakit perempuan begitu la…Setiap kali datangnya hari-hari tertentu semua serba xkene.. Tapi berupaya jugak melakukan tugas seharian walaupun dalam keadaan yang x berapa nak sihat.. Tau tak wanita tu bukan saja hanya […]

Suka Hati

Durian Crepe Punya PASAL!!

 Assalamualaikum Pagi yang cerah,mood yang kurang ok pulak..tetibe kepala berpusing-pusing.Ke laut nampaknya. Maybe pepagi da makan durian crepe nie kot.. Kesian Durian Crepe jadi mangsa.Standbay minyak kapak dan panadol  suda.. Ape pun Xboleh…# sentapmaknok… Nak menghabiskan satu hari di tempat kerja nie memang la rase lame ya amat.. Tapi Durian Crepe nie memang sodap!!!! Menjilat […]

Suka Hati

P>E>N>A>T

                          Lately nie badan memang rase sangat letih…rase sentiasa nak baring atas katil…Macam pekerja buruh yang buat keje berat pulak…Emmmmm….pembawakkkan kot…hehe..perasan…ade ker…. xboleh nak ditentukan lagi selagi x wat test..Bukannye tak mau buat..Tapi En.Husband kate nanti dlu…jangan cek awal-awal takut kecewa..huh..iyolah tu..Den nie […]

Suka Hati

Moody Monday

                 Moody sebabnye badan terlalu sakit..lemah segala otot2 dek kerana kepenatan baru blik melaka semalam..Rase mcm nak amik MC pulak…Tapi disebabkan tanggungjawab sebagai pekerja, ku gagahi jugak ke tempat keje pagi tadi..pandai je tanggungjawab…haha..ayat skema betul.. Hari sabtu lepas balik keje ingatkan terus la nak blik melaka..boleh ler […]

Suka Hati

Sabtu Suda..Yepppii

               Peh..suke giler bile hari sabtu nie…sebabnyer hari sabtu nie la hari bekerja paling pendek..tepat jarum jam pukul doblas aku da kuar pintu opis…rase xsabar nak scan blik…ajer sengal…. Teringin pulak nak cari kerje yang hanya 5 hari waktu bekerja…xpayah susah-susah hari sabtu bangun pepagi bute…hehe..dasar xtau dek untung…untung […]