• Uncategorized

    Who’s My Sweet Stalker Tu?

    Assalamualaikum Dalam entry lepas aku ada mention tentang sweet stalker kan..Sebenarnya was-was jugak nak publish stalker nie..Risau jugak lah kan dia tak boleh terima..hehehehe…nanti merajuk…susah nak pujuk..hihihi.. Ada cerita di dalam entry ini >>>>  Entri Tanpa Tajuk Dan aku was-was jugak nak publish gambar orang nie sebab takut nanti readers cakap menunjuk-nunjuk..hehe..Tapi nak menghargai stalker aku nie …rewards entry nie untuk dia sebab sentiasa menyokong minat aku nie..Supporting,sporting and understanding.. saja nak kasi gambar kecik..hehehe…diambil pada tanggal 12 feb 2012 Nielah stalker saya…hari hari dia baca entry saya…comel kan…hehehe…Sweet stalker aku nie dah bersama aku dekat 3 tahun lamanya…Tahun 2014 bulan 2 genaplah 3 tahun..Percaya tak kami tidak pernah bercinta…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE