Showing 2 Result(s)
souviner

Cenderahati dari Legoland Malaysia

Cenderahati dari Legoland Malaysia| Sebenarnya masih ada lagi kesinambungan cerita aku berjimba di Legoland Malaysia ni.Bukan apa,terlalu banyak sangat gambar yang perlu aku sorting.Nak pilih gambar yang menarik untuk aku masukkan di sini.Korang boleh baca entry aku di WATERPARK LEGOLAND tempohari. Tapi tulah,disebabkan masih lagi belum disiapkan,maka kita cari entry yang santai dahulu ye.Hah..Lupa nak bagitahu,masa aku dapatkan tiket di Kaunter,As usual,kami as a media akan dapat satu beg yang …

souviner

Souviner Dari Vietnam

Assalamualaikum Alhamdulillah…Dapat souviner dari Cik TB kita ni.Minggu lepas dia berlepas ke Vietnam untuk menemani housemate dia ke sana.. Tujuan mereka kesana lebih kepada percutian dan jugak cari barang untuk berniaga…Tak sempat nak suruh TB belikan baju kurung siap dari sana..Di Vietnam,baju kurung cotton baru sehelai Rm30 yang paling murah tau tak..Tapi disebabkan aku terlewat nak inform TB awal,last-last ini je yang dapat..rugi..rugi.. By the way,thanks TB sebab bagi akak …