• smartphone

    Misi Mencari handphone Murah dan tahan Lama

    Assalamualaikum Entry nie sebenarnya saja nak bercerita pasal handphone canggih masa kini yang semakin mahal dan kadang kala amat menyusahkan. Entry kali nie bukan berlaku pada diri aku..Berlaku pada en,husband yang aku rasa dah 3 kali kot tukar handphone…hehehe..Si wife dia nie baru pakai satu je handphone sepanjang tempoh 3 tahun nie.Blackberry tu lah ajer..Bukan tak terniat nak pakai gadget canggih lagi manggih macam mereka-mereka tu,Niat hati sebelum beli tab tu memang aku nak guna cap SAMSUNG!.Tapi bila dah jadi blogger nie,kononnya naklah update tanpa batasan..So selepas riki-riki,belek-belek,belilah juga Tab 10.1 yang aku pakai tu.still jugak samsung kan….So,bila dah ada gadget dan semakpong nie,taklah nak pakai internet dua dua sekali,AKu…