• Review Drama,  sinopsis drama,  sinopsis novel

    Terminat menonton Titian cinta Drama TV3

    Assalamualaikum Hai korang☺☺Aku tak tau sejak bila aku dah tak berapa nak minat dengan TV,bukan tak minat kot,lebih kepada takde masa nak tengok.Kalau bukak je tapi tak tengok tv,emmm…rasa membazir pulak tv tu cakap sorang-sorang Tapi bila tertengok cerita TITIAN CINTA ni di tv3 hari tu,itupun sebab MIL kata dia suka tengok tu,so aku join sekali tengok…uihh..best rupanya cerita ni. Sinopsis cerita Titian Cinta Mengisahkan tentang  percintaan antara Rahadatul Aish dan Umayr Harris.Aisy pulang ke tanah air setelah empat tahun berada di Kota London.Kepulangan Aisy memang ditunggu-tunggu oleh Haris.Disebabkan hatinya dikaburi oleh perasaan cemburu,Harris sanggup menghina dan menghalau isterinya sendiri pada empat tahun yang lalu.Dia menyesal dengan tindakannya akibat mempercayai…

  • sinopsis novel

    Review Novel : Dicintai atau Mencintai

    Assalamualaikum Semalam bila dok sibuk jalan jalan kat Popular  Bookstore , dok sibuk sibuk belek novel di situ, berkenan dengan salah satu novel kat situ.. Aku berikan sinopsis sedikit tentang buku ni Tajuk Buku : Dicintai atau Mencintai Penulis : Myra Ameer Keluaran  : Fajar Parker Harga : RM 32.00    “Kata orang, cinta itu manis macam madu tapi baginya, cinta itu lebih manis daripada itu… Kata orang , terluka itu pahit tapi baginya terluka itu perit. Sengal, mental dan gila.Itu gelaran untuk lelaki yang bernama MOHD ZARIQ ASYRAF.Bagi Qyra, pertemuan dengan lelaki itu sangat menjengkelkan dan menyampahnya kepada lelaki itu tidak terluah denga kata.Perasaan itu semakin menjadi jadi apabila…

  • sinopsis novel

    Sinopsis Cintaku Bukan Murah

    Assalamualaikum Sejak-sejak nie dah nak mula balik hobi membaca.Nak jadi kaki novel semula selepas beberapa tahun meninggalkan hobi tu. Macam tertarik dengan satu novel nie Cintaku Bukan Murah.Dah survey-survey kat mana nak beli novel nie.. Dekat online or Bookstore..Rase macam nak pi bookstore dlu.. Sinopsis Sinopsis Bagi Nadra, jadi isteri Raqib tidaklah sesusah mana. Tak perlu dilayan macam putera raja. Makan disuap tidur didodoi pun tidak. Pendek kata, Raqib memang suami yang sempoi. Yang sukarnya bila jadi cucu menantu bekas Leftenan Kolonel Tuan Haji Yunus. Tak habis-habis mengungkit, kononnya, dia tak pandai buat air kopi. Badannya macam papan lapis dan muka pula pucat tak berdarah. Sabar sajalah… Dan yang lebih…

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE