sinopsis drama

Lafazkan Kalimah Cintamu

Assalamualaikum Lafazkan Kalimah Cintamu | Actually aku tak pernah pun layan cerita ni dulu.Di sebabkan kat rumah takde astro,maka tak terlayanlah aku cerita ni kan. Tapi masa waktu lunch tu,aku layan lah DFM2U.So,terlayanlah aku Lafazkan Kalimah Cintamu.Masa episode pertama pun dah sedih,Inikan masuk episode kedua.Dan terjatuh cinta dengan cerita ni.Kisah si Qilah tu memang menyedihkan […]

kisahsidairy.com sinopsis drama

Patahnya Sebelah Sayap di TV3

Assalamualaikum Sebenarnya aku dah ketinggalan beberapa episode…Memang masa cerita ni diiklankan,macam best je..macam nak tengok je..Tapi tak tertengok-tengok.Last² aku lupa gitu je cerita tu.Dah episode ke 9 kot baru aku tengok…Tetiba terjatuh cinta dengan cerita ni. Terus aku tengok online dari episode pertama hingga ke 9 tu..wah…jatuh cinta gitu..So,dengan gigihnya aku tunggu pukul 10 setiap […]

kisahsidairy.com lifestyle blogger sinopsis drama

Dah Berkenan dengan Cerita Mr Boss Ms Stalker

Assalamualaikum Alah..biasalah..kekadang tu bila tengok sesuatu cerita tu,bila tak start dari mula kekadang tu bila terjun je ke episode dah tengah-tengah,rasa macam tak best kan.Tapi bila dah tengok awal,macam dah best..haruslah kita akan ikut episode seterusnya kan. Tapi kekadang jugak,episode tengah-tengah tu pun boleh buat kita syok tengok,sampailah episode last.Sekarang ni kan dah menjadi trend […]

kisahsidairy.com sinopsis drama

Teman Lelaki Upahan

Assalamualaikum Uisshhh…Minggu ni minggu air mata bila tengok EL dengan Kayra..Haipppp!! apahal EL tu serius sangat..Dah bertukar jadi kyra Lydia yang dulu..Berlagak!! Sombong!!…iskk..Benci mak Start dari hari isnin tu ari,selepas 3 bulan mereka terpisah,dan terjumpa kembali,EL adalah seorang yang berperwatakkan yang sungguh-sungguh dingin. Sakit hati pulak bila dengar dia cakap kat  Kyra masa dalam meeting […]

sinopsis drama

Episode Akhir Ramadhan Jangan Pergi

Assalamualaikum Pastinya ramai yang menunggu episode last cerita nie kan..Kalau korang ikuti cerita nie dari awal,banyak pengajaran yang kita dapat dari cerita nie.Memang sakit hati dengan jalan cerita nie yang dikarang  begitu baik sekali. Kita tengok,adakah farah dan johan akan kembali bersama semula selepas dugaan yang berat yang menimpa mereka. Sedikit sinopsis tentang cerita nie […]