• Hotel Review,  shortvacation

    Review | Merdeka Hotel Kluang

    Assalamualaikum Hai korang ☺☺☺..Emm….baru ni rasa boleh up entry santai..Semalam mc..Mungkin sebab penat sangat,tu yang kena demam,selsema dan batuk..Sebenarnya dari Jumaat lagi rasa macam dah lain macam,tapi kuatkan jugak diri ni demi nak tengok Program ni berjalan dengan lancar. Actually,sepatutnya aku dah up pasal Program Kasih JDT Blogger Bersama Anak-anak Yatim Kluang.Tapi aku on hold dulu..Sebab banyak gambar yang perlu di tapis..Kalau korang nak tengok banyak lagi gambar masa program tu,korang boleh lah jengah di page JDT Blogger. Banyak benda nak aku masukkan dalam entry tu..So,mungkin kena ada masa sikit update entry tu..So stay tuned ye.Oklah..hari ni aku sempat untuk buat review Hotel penginapan aku sepanjang aku di Kluang.So far…