RANDOM

Dating dengan kakak awfiyah di Aeon Jusco Tebrau

Assalamualaikum Hai korang☺☺ pada sabtu lalu,iaitu 1st day ramadhan,umi dah janji dengan cik fatin nak temankan dia ke Aeon Jusco Tebrau.CIk fatin tu adalah emak saudara kepada naura dan awfiyah merangkap adik aku..hehehe…Panjang lebar pulak nak terang ye dak. Masa sambut puasa hari tu,ramai jugak adik beradik adik aku yang balik.Meriah la rumah nenek di […]

kisahsidairy.com

Dutch Lady Rm1 hanya di 7 Eleven Store

Assalamualaikum Kalau korang perasan,dekat wall fb memang banyak orang dok post pasal Air kotak Dutch lady ni hanya rm1.Hah..Mana nak dapat dengan harga tu kan.Tapi boleh dapat di 7-Eleven sahaja. Di 7-Eleven bermula dari 24 ogos sehingga 28 ogos Air Kotak Dutch Lady dan Kit Kat hanya berharga Rm1 sahaja.Rugilah kiranya kalau korang tak dapatkannya..Tapi […]

freegift kisahsidairy.com lifestyle blogger

Kumpul Koleksi Po & Geng di Tesco Stores

Assalamualaikum Bestkan bila berbelanja dapat benda free..kalau kat pasaraya tu,aku rajin jugak cari barang yang ada free gift.tapi bukan banyak manalah ada barang yang ada free gift.. Tempohari,masa gi Tesco seri alam ,tertarik dengan kartun dari Kungfu Panda 3 tu..Of courselah suka sebab tengok panda tu yang super comel..heeehee.. kalau korang yang ingin dapatkan koleksi […]

kisahsidairy.com motherhood nur awfiyah parenting blogger

Shopping Keperluan Nur awfiyah

Assalamualaikum Perihal cerita semalam ni uols…hehehe..sejak bila pulak kan bertukar perkataan uols ni kan..hehehe..Cerita petang semalam,gaji kot!!! Planning balik kerja,amik awfiyah,amik babah kat rumah terus nak pi Maslee terdekat.Shopping barang Nur awfiyah yang dah hampir kehabisan..Setiap kali gaji,memang peruntukkan nur awfiyah diketepikan.Beli beberapa stock seperti pampers,susu,mandian dan juga biskut Nur awfiyah tu. Itulah rutin setiap […]

food kisahsidairy.com office

Beli Belah Barang Pantry Office

Assalamualaikum Cerita malam tadi la…sibuk pi shopping  semalam…ramai giler orang kat Econsave…mybe la sebab semalam kan hari minggu…Ramai pekerja swasta yang bercuti..Memang tetiap bulan aku lah yang kena beli barang makanan kat Qc Department… Sesambil tu beli stock susu ngan pampers Nur awfiyah…Ada sales untuk pampers…rembat 2 beg..susu takde la pulak salesnya..tetap harga tu..isk..iskk….Pampers murah […]

RANDOM

Shopping Di Zalora

Assalamualaikum Memang berbaloi-baloi shopping online kat Zalora..Memang dulu ramai jugak yang kata shopping dengan zalora banyak masalah..Tapi itu mungkin dulu..Sekarang nie mybe diorang dah ambil port semua kelemahan-kelemahan diorang .Dan sekarang nie diorang dah upgrade mutu perkhidmatan.. Baca Entri lepas disini >>> Disebabkan Kemalangan Itu Kenapa aku cakap macam tu?? sebabnya aku dah pun shopping […]

RANDOM

shopping di UO

Assalamualaikum, Lepas balik keeja tadi, kakak ipar ajak pergi beli barang dapur di UO.Actually, UO ade sale dalam minggu nie.So, balik kerja terus ke pusat bandar..Ada apankat pusat bandar tu.Kat pusat bandar pasir gudang tulah terletaknya UO. Sampai di UO, punyalah ramai orang.pastu ada event ape entahlah..yang penting ada dekat 3 hingga 4 ratus kereta […]